30 / 04 / 2024

Arçelik'ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!

Arçelik'ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!

Arçelik, kurutma makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Oliz kullanıcıları her kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır...



Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik, ekim ayında beyaz eşya alanlara özel 9 kg Kurutma Makinesi kampanyası başlattı. Kampanyalı ürünün tüm detayları ve ürün özellikleri...

Kurutma makinesi maksimum kapasitesi;

9 kg

Makinenin kurutma teknolojisi ise şöyle;

Kurutma makinesinin ısı pompalı kurutma teknolojisi, geleneksel kondenserli kurutma makinelerine kıyasla kıyafetlerinizi çok daha verimli ve renklerini tamamen koruyarak kurutur.

Kurutma makinesi ürün rengi;

Beyaz

Makina pratik filtre özelliğine sahip;

İç içe geçmiş iki katmandan oluşan bu filtreye kapaktan kolayca ulaşılabilir ve kolayca temizlenebilmektedir.

Kırışıkları otomatik olarak önleme fonksiyonu mevcut;

Kurutma işlemi bittikten sonra, çamaşırların makineden boşaltılamaması durumunda, belirli aralıklarda otomatik olarak kırışık azaltma hareketi yapılmasını sağlar.

Destek servis hizmeti ile 3 saniyede pratik çözüm;

Destek servis hizmeti özelliğine sahip olan makine internet bağlantılı beyaz eşyalarınızda ""Destek Servis"" tuşuna 3 saniye basılı tutarak 15 dakika içerisinde müşteri temsilerimiz tarafından aranır ve hızlı teknik servis çözümlerine kavuşabilirsiniz.

Arçelik ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!

Özel cam tasarım tambur özelliği;

Tamburuna özel cam dalgalar ve eğrisi, kıyafetlerin daha kolay hareket etmesine yardımcı olmaktadır. Bu tasarım, temizleme performansını hızlandırırken, enerji ihtiyacını da azaltarak daha iyi bir karıştırma etkisi yapar. Ayrıca, dalga formu da çamaşırların daha özenle yıkanmasını kolaylaştırır. Tüm giysiler için nazik yıkama koşulları sağlar ve böylece onları daha uzun süre dayanır.

Isı pompalı kurutma teknolojisi

Kurutma makineniz ısı pompalı kurutma teknolojisi ile daha yüksek enerji sınıfına sahip olurak ve çamaşırların renklerini koruyarak kurutur.

9 KM ARÇELİK KURUTMA MAKİNESİ NE KADAR? ARÇELİK 9 KG KURUTMA MAKİNESİ 5 EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ...

900 KM Kurutma Makinesi fiyatı 19.549 TL

Oliz'e Özel 16.549 TL

AYRINTILAR İÇİN:https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 05 Ekim 2023 tarihinde saat 15.15'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.58 Türk Lirası, Euro 29.07 Türk Lirası, altının gramı ise 1684 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 6133 bulaşık makinesinde dev kampanya! Tamı tamına 2 bin 500 TL indirime girdi!


Geri Dön