28 / 04 / 2024

Arçelik'ten Android TV'de geçerli 1.000 TL İndirim fırsatı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Android TV'de geçerli 1.000 TL İndirim fırsatı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Sadece A65 C 885 A modelinde geçerli olan kampanya ile Arçelik 8 serisi Android TV'de 1.000 TL'ye varan indirim fırsatı.



 Arçelik ten Android TV de geçerli 1.000 TL İndirim fırsatı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi
Kampanyalarına bir yenisini ekleyen Arçelik tarafından tüketicinin cebine uygun indirim yüzünüzü güldürecek.Ancak bu kampanya Oliz'e özeldir. İşte haberin detayları.Arçelik'in tüketicinin hizmetine sunduğu kampanyaya dahil olan ürün; kampanya ve mağaza stokları ile sınırlı olup kampanya Oliz'e özeldir.Kampanya A65 C 885 A modelli TV'lerde geçerliyken Arçelik Pazarlama A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme ve sonlandırma hakkına sahip olduğunu kampanya detaylarında belirtmiştir

8 SERİLİ ANDROİD TV'NİN ÖZELLİKLERİ

  • FHD TV’den 4 kat daha fazla piksele sahip olan 4K UHD TV ile her sahnedeki en küçük ayrıntıları bile görebilirsiniz. 4K UHD TV'ler yüksek çözünürlüklü gerçek bir görüntü imkanı sağlar.
  • Dinamik bir HDR formatı olan Dolby Vision, bu formatı destekleyen içeriklerdeki her bir sahneyi daha kaliteli bir görüntü deneyimi için optimize eder. En parlak ve en karanlık noktalar arasındaki derinliği ortaya çıkararak daha fazla detay görmenize yardımcı olur.
  • Android işletim sistemine özel binlerce uygulama ve oyuna erişip TV'nize kumandanızdan Google Asistan ile sesli komut vererek zahmetsiz erişim sağlanabiliyor.
  • Dilediğiniz oyunu indirip Android TV'nizde oyun konsoluna ihtiyaç duymadan oyun oynama fırsatı elde edilebilir.
  • Kumanda üzerinden sesli kontrol model bazı ile bir çok değişiklik imkanı salar.
  • Arçelik TV’lerdeki HDR 10+ teknolojisi ile görüntüdeki ışık seviyesi analiz edilir; en parlak ve en karanlık kısımlarını olduğundan daha koyu ya da olduğundan daha parlak görmenize yardımcı olur.
  • HDR10+ teknolojisi, standart HDR10’a göre sahnelerde daha kaliteli görüntü ortaya koyar.
  •  İstediğiniz içerikler mobil cihazlarınızdan veya dizüstü bilgisayardan yansıtılabilir.
  • Arçelik akıllı kumanda telefonunuza indireceğiniz uygulama ile TV’nizi kolayca kontrol sizde olur.Favori kanal listenizi oluşturarak, touchpad ve telefon klavyesiyle internette kolayca gezinme imkanına sahip olursunuz.

Peki A65 C 885 A modeli Tv ne kadar?
 


Geri Dön