Beyaz Eşya

Arçelik'ten günün kampanyası! Seçili ürünü alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi Hediye! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik Pazarlama A.Ş. tarafından kampanyalı GurmeŞef Çok Amaçlı Pişirici Alana 1.599 TL Değerinde Inox Çay Makinesi Hediye edecek.İşte haberin detaylarıjpg" /> Çeyiz düzecekler ve ya mutfağını teknoloji ile şımartacak olanlar için arçelik ürünleri teknolojiyi evinize getiriyor


Çeyiz düzecekler ve ya mutfağını teknoloji ile şımartacak olanlar için arçelik ürünleri teknolojiyi evinize getiriyor. Arçelik Gurme Şef 10 farklı programı ile mutfağınızda sizin en büyük yardımcınız.
Kampanyaya dahil olan ürünler; kampanya ve mağaza stokları ile sınırlı olup kampanya Oliz'e özeldir.Kampanya 31 Ocak'ta sonlanacaktır. Arçelik Pazarlama A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme ve sonlandırma hakkına sahip olduğunu belirtti.

GURMEŞEF ÇOK AMAÇLI PİŞİRİCİ'NİN ÖZELLİKLERİ

Peki bu kampanya ürünü ne kadara satılıyor?  IN Çay Makinesi özellikleri neler ?
İşte ürünün fiyat listesi.

 

 

Arçelik elektrikli çay makinesi 1.7 Lt su haznesi ve 0.7 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği de bulunmaktadır. Su seviye göstergesi ve soğuk dokunulabilir çift kaplamalı yüzey bulunur.İç yüzeyi paslanmaz çeliktendir. Kablosuz elektrikli su ısıtıcı olarak kullanılabilir ve 360 ° dönebilir tabana sahiptir.

Arçelik: MC 6056 I Gurme Şef™ Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici 4.739 TL
Arçelik :K 3283 IN Çay Makinesi 1.599 TL 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Ocak 2023 tarihinde saat 01.52'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 20,47 Türk Lirası, euro 19,00 Türk Lirası, altının gramı ise 1.162 Türk Lirası değerindedir.

AYRINTILI BİLGİYE SAHİP OLMAK İÇİN https://www.arcelik.com.tr/ adresinden yararlanabilirsiniz

Gratis’te yüzde 50  indirim başladı! İhtiyacınız olanları stoklayın! 19 Ocak 2023 Fiyat Listesi

O bankadan bayram ettiren kampanya resmen açıklandı! Kartınıza 640 TL yatırılacak! Acilen göz atmak gerekiyor!