01 / 05 / 2024

Arda Turan Madrid'de bahçeli bir ev istiyor!

Arda Turan Madrid'de bahçeli bir ev istiyor!

Atletico Madrid ile dört yıllık anlaşma imzalayan Arda Turan sağlık kontrolünden geçti. Arda İspanyada yaptığı açıklamada Burada bahçeli bir evimin olmasını istiyorum dedi



Atletico Madrid ile dört yıllık anlaşma imzalayan Arda Turan sağlık kontrolünden geçti. Arda İspanyada yaptığı açıklamada Burada bahçeli bir evimin olmasını istiyorum dedi. Atletico Madridin yeni transferi Arda Turan, sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladı. İlk olarak genel sağlık kontrolünden geçen Arda, daha sonra İspanyol kulübünün antrenman tesislerini dolaştı.

Milli futbolcu, tesislerle ilgili olarak, Buradaki tesisler Avrupadaki birçok kulüpte olduğu gibi gayet normal. Bizdeki tesisler daha iyi. Ancak burası da bir futbolcuya gerekli bütün şartları sağlıyor. Ben memnunum dedi.

Arda, tesislerdeki gezinin ardından, Estonyaya karşı oynanan hazırlık maçında yaşadığı sağ üst adalesindeki sakatlık sebebiyle, İspanyanın en ünlü spor doktorlarından Pedro Guillon tarafından muayene edildi.

Taraf

 


Geri Dön