30 / 04 / 2024

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 



Şu anda Eyüpspor Teknik Direktörü olarak görev yapan Arda Turan, 2015-2018 yılları arasında İspanya temsilcisi Barcelona formasını giydiği zamanlarda kiracı olarak kaldığı villa tipi evde 230 bin Euro'luk hasar bırakmaktan dolayı ev sahibi  mahkemeye verdi.

EVE 230 BİN AVROLUK ZARAR VERMEKLE SUÇLANIYOR... 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; El Periodico de Espana gazetesi, Arda Turan'ın eski ev sahibi tarafından Barselona İl Mahkemesi tarafından açılan davanın hala devam ettiğini ve eski futbolcunun yaşadığı 3 yıllık dönem sonunda Barselona'daki eve 230 bin avroluk hasar vermekle suçlandığını yazdı. 

Arda Turan ın Barcelona daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

EVİ HASARLI ŞEKİLDE BIRAKTI

Barselona kentinin elit bir mahallesinde yer alan ve 18 milyon avroluk değere sahip olduğu belirtilen evin sahibi, El Periodico gazetesine verdiği demeçte, mahkemeye sunulan bilirkişi raporuna değinerek Arda Turan'ın, evde kapılardan bahçeye, ışık ve elektronik sisteminden havuz ve hatta tavana kadar hasarlı bir şekilde evi terk ettiğini iddia etti. 

Arda Turan'ın evi kiralarken, "Müslüman olmayan önceki kiracılardan dolayı evi tamamen dezenfekte ettirdiğini ve evi çok iyi temizlettiğini" anlatan villanın sahibi, "Arda ve beraberindekiler futbol izlerken gol atıldığında televizyonun kumandasını havuza atıyorlardı. Bin avroluk bir kumanda. Ve yanlış hatırlamıyorsam 10 veya 15 kez atmışlardır. Evde doğal bir yıpranma olmadığı açık.

Hatta mobilyalarda bile sigara yanığı bırakmışlar. Bu tip evde herhangi bir şeyi tamir ettirmenin veya değiştirmenin ucuz olmadığını siz de bilirsiniz" şeklinde konuştu. 

Barselona İl Mahkemesi'ndeki davanın, Arda Turan'ın adresine ulaşma zorluğundan dolayı yavaş ilerlediği belirtildi. 

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!


 


Geri Dön