05 / 05 / 2024

Ardahan, EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Ardahan, EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Fuar’ın açılış günü e Saati: Tarih :28-31 Ocak 2016 Saat :11.00 (Açılış) Yer :TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi/Beylikdüzü-İstanbul.



Türkiye'nin Kafkaslara açılan, iki gümrük kapısı olan, ülkenin kırmızı et deposu, Kafkas Arısı balı, Yalanızçam Uğurludağ Kayak Tesislerine sahip, Çıldır Gölü gibi bir çok güzelim doğaya sahip Ardahan’ın tanıtılması çalışmaları içinde bulunan EMITT Fuarı açılıyor.

Ardahan Valiliğinin organizesinde Ardahan'ın tanıtımı amacıyla Ardahan Standının da bulunduğu fuara tüm Ardahanlılar davet edildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gazeteci Fakir Yılmaz Ardahan Valiliğinin koordinesinde düzenlenen bu önemli etkinlikler ARDA/FED’in çatısı altında olan yada olmayan tüm Ardahan Derneklerinin katılması gerektiğini belirtti.

Ardahan'ın ülkenin 75. Vilayet olduğunu, Türkiye'nin Kafkaslara açılan gümrük kapılarının sınırları içinde olduğu, Doğu Anadolu Bölgesinin Karadeniz’e geçiş güzergahı olan, petrol e Doğalgaz Boru Hatlarının geçtiği stratejik vilayetimiz Ardahan’ı tanıtmak için gösterilen her türlü çabaya tam destek verdiklerini belirten ARDA/FED Genel Başkanı Gazeteci Fakir Yılmaz Ardahan Valiliğinin desteklediği Adahan Belediyesi, Göle, Hanak, Çıldır, Posof ve Damal Belediye ve Kaymakamlıklarının yanı sıra İl Turizmi ve Kültür Müdürlüğü, Ardahan Arıcılar Birliğinin birlikte organize ettiği bu anlamlı etkinliğe ARDA/FED olarak tam destek eriyor, derneklerimizin de başta açılış gününe katılma konusunda her türlü yardımda bulunması gerektiğinin altını çizerek,  28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta yapılacak olan 20'nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılarak Ardahan Standımızın açılışına katılmalarını istedi.


Fuar’ın açılış günü e Saati: Tarih :28-31 Ocak 2016

Saat  :11.00 (Açılış)

Yer   :TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi/Beylikdüzü-İstanbul


Kuzey Anadolu


Geri Dön