27 / 04 / 2024

Ardahan, EMITT Fuarı'nda ziyaretçi akınına uğradı!

Ardahan, EMITT Fuarı'nda ziyaretçi akınına uğradı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) görücüye çıkan Ardahan, fuarın 2 ve 3’üncü günlerinde de ziyaretçi akınına uğradı. Ardahan standı, yerel ve ulusal televizyon kanalları tarafından da ilgiyle takip edildi...




Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) görücüye çıkan Ardahan, fuarın 2 ve 3’üncü günlerinde de ziyaretçi akınına uğradı. Yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçisini misafir eden Ardahan standı, yerel ve ulusal televizyon kanalları tarafından da ilgiyle takip edildi.


İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 30 Ocak’ta başlayan 18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda görücüye çıkan Ardahan, fuarın 2 ve 3’üncü gününde de yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Vali Seyfettin Azizoğlu ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy, fuara katılan misafirlerle yakından ilgilenerek Ardahan’ı anlattı. Yabancı ülkelerden fuara katılan çok sayıda kişi de Ardahan standını ziyaret etti. TÜYAP Fuar Merkezi’nin 12’nci salonunda açtığı standında görücüye çıkan Ardahan, 2 Şubat tarihine kadar (bugün) ziyaretçilerini ağırlıyor.


Hakimiyet


Geri Dön