04 / 09 / 2024

Ardıç Kuşu Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Ardıç Kuşu Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Ardıç Kuşu Evleri projesinde satışlar başladı. Projeden villa sahibi olmak isteyenlere taksitle ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Ardıç Kuşu Evleri'nde villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...



Ardıç Kuşu Evleri projesi, Çeşme Paşalimanı'nda hayata geçiriliyor. Pim Proje imzasıyla inşa edilen projede, lansmana özel fiyatlarla villa satışları başladı. 

Ardıç Kuşu Evleri'nde 14 adet villa yer alıyor. Müstakil ikiz olarak tasarlanan villaların her birinin kendine özel havuzu, ayrı girişi ve otoparkı yer alıyor. Villalar 3 oda 1 salon olacak şekilde inşa ediliyor. 

Kaba inşaatı tamamlanan projede teslimlerin Aralık 2025 tarihinde yapılması planlanıyor. 

Ardıç Kuşu Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Ardıç Kuşu Evleri projesinde yer alan villaların büyüklükleri 200 ila 220 metrekare arasında değişiyor. Vilalların bahçe büyüklükleri de parsellere göre değişmekle beraber ortalama 200 metrekare olacak şekilde tasarlandı. 

Proje yer alan villalarda, ısı camlı alüminyum doğramalar, VRF ile soğutma sistemi, Alüminyum panjur ve panjur otomasyonu, mobil destekli akıllı ev sistemleri, arıtma sistemi, güvenlik kameraları ve dedektörlerle tam entegre güvenlik sistemi bulunuyor.

Stresten ve kalabalıktan uzak, doğaya ve denize yakın bir yaşamın kapılarını aralayan proje, sahile 3 dakika, çarşıya 5 dakika, Alaçatı'ya 11 dakika, Havalimanı'na 58 dakika ve İzmir'e de 55 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Ardıç Kuşu Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

ARDIÇ KUŞU EVLERİ EYLÜL 2024 FİYAT LİSTESİ 

Ardıç Kuşu Evleri projesinde yer alan villaların fiyatları 45 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Lansmana özel indirim fırsatı sunulan villalar için, yüzde 50'sini peşin kalanını Aralık 2025'e kadar taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. 

Web: https://www.ardickusuevleri.com/

Mona Verado’da 3.5 milyon TL’ye 2+1! Teslimler Nisan’da!

İzmir Rüya Konakları’nda 2 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla...  

Albayrak Yapı'dan iki yeni proje geliyor! Teraphill Loft ve Villa Rise için start verildi!

 


Geri Dön