Genel

Aremas, İstanbul REstate'de sektörle buluşuyor!

Konut sektörünün ihtiyaçlarına cevap veren, esnek ve etkin pazarlama çözümleri sunan Aremas, 17 – 18 Mayıs tarihlerinde Lütfü Kırdar Kongre Merkezi ’nde düzenlenen İstanbul Restate Fuarı ’na katıldı

Konut sektörüne getirdiği yenilikçi pazarlama çözümleri ile gayrimenkul yatırımcılarının projelerini hedefe taşıyan Aremas, kuruluşunun 1. yılında sektörün profesyonelleri ile biraraya geldi.

Faaliyete başladığı Mayıs 2010 'dan bugüne kadar, İstanbul 'da Ümraniye, İkitelli, Bayrampaşa ve Esenyurt Bölgeleri ile Yalova ve Bodrum 'da farklı konut projelerine satış ve pazarlama konusunda hizmet veren Aremas, aynı zamanda hazırladığı ve www.aremas.net web sitesi aracılığıyla talepte bulunanlarla paylaştığı bölgesel araştırmalarıyla da sektöre hizmet ediyor.

En son Akademetre Araştırma firması ile birlikte “Üst Gelir Grubu Konut Satın Alma Araştırması ”nı tamamlayan Aremas, konut trendindeki değişimleri de yakından takip ediyor ve müşterileriyle bu bilgileri paylaşıyor. Özellikle, üst gelir grubunun kullanılabilir alanı fazla olan, balkonlu, geniş sosyal alanlı ve düşük aidatlı dairelere yöneldiğini gösteren bu araştırmadaki en çarpıcı 2 sonuç ise; araştırmaya katılanların %45 'inin yatırım amaçlı konut satın almayı düşünmesine rağmen 1 kişinin bile 1+1 daire istememesi ve enerji tasarrufu sağlayan/yeşil binaların öne çıkmasıdır. Araştırma hakkında daha ayrıntılı bilgi için info@aremas.net adresine mail gönderilebilir.

“Projeleri Hedefe Taşıyan Güç ” sloganıyla ilerleyen Aremas, konut projelerine satış/pazarlama fizibilitesi, satış/pazarlama yönetim danışmanlığı, satış re-organizasyonu, proje geliştirme danışmanlığı, kendi ekibi ile doğrudan proje satış/pazarlaması ve konut işine yeni girecek firmalara özel olarak kurumsal iletişim yönetimi konularında hizmet veriyor. Sadece konut projelerinin satış ve pazarlamasına odaklanmış olan Aremas, bunun dışında farklı uzmanlıklar isteyen konularda hizmet vermemektedir.

Aremas, projeleri ve hazırladığı raporlar hakkında www.aremas.net adresinden veya (0212) 283 93 94 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir.