Konut

Aris Beylikdüzü Park Residence'ta 229 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü'nde yer alan Aris Park Residence'ta son rezidans dairelerin satışları devam ediyor. Aris Park Residence daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor...


Aris Park Residence, her biri 14 katlı 3 bloktan oluşan toplamda 267 lüks daireye sahiptir..61m2, 121m2 ve 171m2 büyüklüklerindeki dairelerde 1. Sınıf ürünler kullanılmış olup, işçiliğe de son derece önem verilmiştir.Çevresi açık bir konuma sahip olan proje, eşsiz deniz manzarası ile şehrin gürültüsünden uzak keyifli bir yaşam olanağı sunuyor.


Erken Teslimat


Sınırlı sayıda bulunan daireler 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Erken teslim edilmesi planlanan daireler için anlaşmalı bankalardan kullanılacak konut kredisinin yanı sıra şirket bünyesinde 40 ay sıfır faiz imkanı sunan Aris Park, ayrıca kişiye özel esnek ödeme seçeneklerini de sunuyor.



24 saat kapalı devre güvenlik sistemi ve konusunda uzman güvenlik ekibiyle sürekli ve etkin koruma altında olan Aris Park Residence' da, 900 m2 kapalı alana sahip sosyal tesis de düşünülmüş. 


www.arisparkresidence.com