02 / 05 / 2024

Aris Park Residence Beylikdüzü'nde nerede

Aris Park Residence Beylikdüzü'nde nerede

Aris Park Residence, Aris Yapı İnşaat'ın Beylikdüzü'nde konumlandırdığı projesi. Aris Park Residence, metrobüs durağı, İETT Beylikdüzü Hareket Durağı ve Tem Otoyolu'na 5 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika mesafede oluşuyla dikkat çekiyor



 

Aris Yapı İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği projesi Aris Park Residence sağlık, ulaşım, eğitim, iş dünyasına yakınlığı ve sosyal hayatın merkezinde olma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Esenyurt Devlet Hastanesi, Medicana International İstanbul, Medilife Tıp Merkezi ve Beylikdüzü Sağlık Ocağı, Aris Park Residence'nin sağlık olanakları.

Aris Park Residence Koçtaş, Bauhaus Yapı Market, Beylicium AVM, Carrefour, Mediamarkt Elektronik Market, 5M Migros / AVM, Real Hipermarket, TÜYAP Fuar Merkezi, Torium AVM ve Perla Vista AVM'ye çok yakın.

Metrobüs Beylikdüzü Durağı ve İETT Beylikdüzü Hareket Durağı'na ( Taksim, M.köy, Bakırköy ) yakınlığıyla dikkat çeken Aris Park Residence TEM otoyoluna 5 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na 20 dakika mesafede...

ARİS PARK RESIDENCE ULAŞIM KROKİSİ

ARİS PARK RESIDENCE İLETİŞİM

Barış Mah. Eğitim Vadisi Bulvarı No:4 Beylikdüzü - İstanbul

 

+90 212 444 23 20

[email protected]

www.arisparkresidence.com

 

 


Geri Dön