21 / 05 / 2024

Arista Bomonti şžişli Projesi'nde 1 milyon 328 bin dolara!

Arista Bomonti şžişli Projesi'nde 1 milyon 328 bin dolara!

Teslimlerin 2012'de yapılması planlanan ofis projesi Arista Bomonti Business'ta yer alan ofislerin fiyatları 1 milyon 328 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında toplam 85 ofis yer alıyor. Projedeki her katta 4 daire bulunuyor



 
Ar şžirketler Grubu'nun hayata geçirdiği Arista Bomonti, Bomonti'de yükseliyor. 28 katlı binadan oluşan proje 3 bin 540 metrekarelik arsa ve 32 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Yüksek Mimar Murat Kader tarafından tasarımı yapılan projenin her katında 256 metrekarelik 4 daire bulunuyor.

Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 ila 6 bin 600 dolar arasında değişirken genel fiyatları ise 1 milyon 328 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yapılacak ödemelerde yüzde 50 peşinat veriliyor ve geri kalanı peşin veriliyor. Ya da satış ofisinde vadelendirme yapılıyor. Ofislerin teslimlerinin ise 2012 'de yapılması planlanıyor.

85 ofisten meydana gelen projede bir katta en fazla 1169 metrekare ofis alanı satın alınabiliyor. Arista Bomonti Business 'ın her türlü sağlık sorununa karşı görevde bulunan yetkili doktoru, spa 'sı, fitness salonu ve kuaförü dışında, bazı hizmetleri bulunuyor.

Ayrıca Arista Life üyeliğiyle pek çok farklı alternatifte sunuluyor. Arista Life, Arista Bomonti Business 'tan ofis satın alanlar için uygulamaya konan bir sistem. Bu sistemin amacı ise Türkiye 'de değil dünyada benzeri olmayan hizmetler sunmak. Örneğin iş seyahatine çıkmak üzere havaalanına Rolls Royce 'la gitmek... Her an emrinize amade bekleyen üç adet lüks Mercedes ile konuklarınızın ulaşımını sağlamak. Veya köprü trafiğine takılmadan, özel yatınızla Boğaz 'ın karşı yakasına geçmek, sizinle toplantı yapmak üzere uçaktan inen müşterinizi, körükten alarak Arista Bomonti Business 'a getirmek.

444 44 96
http://www.aristalife.com/proje.html


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön