Genel

Arista Bomonti'de 1 milyon 328 bin dolara!

Arista Bomonti Business bugün satışa çıktı. Projenin her katında 256 metrekareden 4 daire yer alıyor. Yer alan daireler birleştirilerek kullanılabiliniyor. Projede ofislerin fiyatları 1 milyon 328 bin dolardan başlıyor...

 Ar Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Arista Bomonti Business bugün satışa çıktı. Bomontideki proje 30 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor. 28 katlı binanın tasarımında Yüksek Mimar Murat Kaderin imzasını görüyoruz. Projenin her katında 256 metrekareden 4 daire yer alıyor. Yer alan daireler birleştirilerek kullanılabiliniyor. Metrekaresi 4 bin 500 dolar ile 6 bin dolar arasında değişen projede ofislerin fiyatları 1 milyon 328 bin dolardan başlıyor.

Arsa alanı 3 bin 540 metrekare ve inşaat alanı 32 bin metrekare olan projenin temeli bu hafta içinde atılacak. 2012de teslim edilecek ofisler aynı zamanda kiraya da veriliyor. En az 20 dolardan kiracı bulma garantisi veren firma ayrıca inşaatın tamamlanması ardından 120 gün içinde kiracı da buluyor.

85 ofisten meydana gelen projede bir katta en fazla 1169 metrekare ofis alanı satın alınabiliyor. Arista Bomonti Businessın her türlü sağlık sorununa karşı görevde bulunan yetkili doktoru, spası, fitness salonu ve kuaförü dışında, bazı hizmetleri bulunuyor. Ayrıca Arista Life üyeliğiyle pek çok farklı alternatifte sunuluyor. Arista Life, Arista Bomonti Businesstan ofis satın alanlar için uygulamaya konan bir sistem. Bu sistemin amacı ise sadece lüksü değil, ayrıcalıklı olmayı önemseyenlere; sadece Türkiyede değil dünyada benzeri olmayan hizmetler sunmak. Örneğin iş seyahatine çıkmak üzere havaalanına Rolls Roycela gitmek... Her an emrinize amade bekleyen üç adet lüks Mercedes ile konuklarınızın ulaşımını sağlamak. Veya köprü trafiğine takılmadan, özel yatınızla Boğazın karşı yakasına geçmek, sizinle toplantı yapmak üzere uçaktan inen müşterinizi, körükten alarak Arista Bomonti Businessa getirmek

Ayrıca proje kapsamında iş yemeklerinde Türk ve dünya mutfakları da hizmete sunuluyor. Bunun yanı sıra 7/24 güvenlik sistemi bulunuyor.

Proje Cumhuriyet Mahallesi, İncirlidede Caddesi Bomontide Anthill Residence ve Elysium Fantasticin ortasında yer alıyor.

444 44 96
http://www.aristalife.com/proje.html

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com