02 / 05 / 2024

Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli  Pouya Azımabadı tarafından kuruldu.



Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli  Pouya  Azımabadı tarafından kuruldu.

Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Yurt dışında dil eğitimi almak isteyenler için danışmanlık yapmak, uygun dil okullarının bulunması, kayıt işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve kalacak yerlerinin temin edilmesi organizasyonunu yapmak veya yaptırmak. 2.Yurt dışında mesleki ve dil alanında sertifika ve diploma almak isteyenler için uygun eğitim birimlerinin ve kalacak yerlerinin bulunması ve kayıt işlemlerini gerçekleştirmek. 3.Yurt dışında eğitime yönelik yaz kampları organize etmek ya da ettirmek. 4.Yurt dışındaki okullar, eğitim kurumları, ve kişisel gelişim merkezleri ve benzeri yerlerle anlaşmalar yaparak ülke içinden öğrencilerin ve öğrenci olmayanların ilgili kurumlarla irtibatını sağlamak, eğitim ve gelişim hizmetleri almasını sağlamak. 5.Yurt dışına gidecek olan kişilere yönelik, eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlamak. 6.Yurt dışına gidecek olan kişiler için vize işlemleri, uçak bileti temini ve benzeri hizmetleri vermek, danışmanlık yapmak 7.Yurt dışında geçici istihdam sağlamak amacıyla işgücü göndermek ve barınacak yerlerinin sağlanmasını organize etmek veya ettirmek. 8.Yurt dışında au-pair ve demi-pair programlarına katılmak isteyenlerin yanlarında konaklayacakları yabancı ailelerin bulunmasını organize etmek veya ettirmek. 9.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 10.Her türlü ticari malın ithalat ve ihracatını yapmak. 11.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 12.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir 13.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 14.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 15.Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 16.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Sağlık turizmi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak. 17.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 18.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.

Adres: BARBAROS MAH.MOR SÜMBÜL SK. VARYAP MERİDİAN I BLOK N:1/200 ATAŞEHİR


Geri Dön