Kent Haberleri

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya 

Banka kampanyaları 2023 Mayıs ayında tüm süratiyle devam ediyor. Müşteri çekmeye çalışan bankalar cezbedici avantajlar sunuyor. Şimdi de Yapı Kredi'nin kampanyası gündeme geldi. Yeni müşterilerine 600 TL para puan hediye ediyor. Yapı Kredi'nin, 600 TL para hediye ettiği kampanyanın koşulları.Kampanyaya dahil olmak çok kolay

Yapı Kredi, müşteri olanlara toplamda 600 TL veriyor. Kampanyaya dahil olmak çok kolay. Yapı Kredi müşterisi olmak isteyen vatandaşlar sadece banka kartı alarak paralarını hesaplarına iletebiliyor. Davet etme yolu ile yapılan işlemin üst limiti de yok.

YAPI KREDİ HEDİYE 600 TL NASIL ALINIR?

Yapı Kredi aracılığı ile uygulanan kampanyaya bir yakınınızın veya arkadaşınızın size davet kodu göndermesiyle beraber müdahil olabilirsiniz. Müşteri olma işlemi 10 dakika içinde olurken, ilerleyen aşamalarda şartları yerine getirdiğiniz man 600 TL'ye kadar para puan elde edebiliyorsunuz.

Zaten Yapı Kredi kullanıyorsanız yakınlarınızı davet ederek de para puan elde edebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz kadar kişi getirebilir ve herkes için puanları katlayarak hesabınıza iletebilirsiniz.

Tanıdıklarınız, Yapı Kredi'nin mobil bankacılık uygulamasına giriş yaparak; Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et aşamalarını takip ederek Yapı Kredi mobilden Yapı Kredi müşterisi olmaları için size has referans kodu ile davet edebilirsiniz.

Yakınlarınız müşteri olurken bu kodu alakalı bölüme yazdığınızda puanlarınız hesabınıza kısa zaman içinde iletiliyor.

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya

YAPI KREDİ HEDİYE 600 TL KAMPANYASI KOŞULLARI NELER?

* Yapı Kredi mobil uygulamasından size HAS referans kodu ile müşteri olMANIN AKABİNDEN 30 günDE Yapı Kredi kredi kartından bir kerede en az 250 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına otomatik ödeme emri vermiş ve talimat ile en az bir defa faturası ödenmiş olan her yakınınız için hem yakınınız hem size 250'şer TL ilave puan tanımlanır.

* Puan yüklemesi dece bireysel kredi kartına ya da bireysel TL card'a olacaktır.

* Dijital karttan yapılan masraflar kampanya kapsamındadır.

* İlave kart ve ön ödemeli kartlar kampanya kapsamı dışındadır.

* Elde edilen puanlar öncelikli olarak bireysel kredi kartına, açık kredi kartı bulunmaması halinde bireysel TLcard'a iletilecek.

* Kullanıma açık Yapı Kredi kredi kartı ya da banka kartı olmayan müşteriler puan kazanamaz.

Migros'tan unutulmayacak kampanya! Tuvalet kağıdına öyle bir indirim yapıldı ki neredeyse bedavaya geldi

Dolar korkusu bakın ne yaptırdı! 1 doların geleceği seviyeyi duyanlar oraya akın etti

Bu sefer kaçıran çok üzülür! Akbank o kampanyayı yine başlattı! Acele edin 1500 TL'yi alın