27 / 04 / 2024

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi!

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi!

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi ve proje detayları...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselecek.

KİPTAŞ'ın yeni projesi Arkatlı Evler adıyla hayata geçirilecek. Proje  Pendik ilçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde inşa edilecek.

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi!

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi!
Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Arkatlı Evler Çamçeşme projesinde 894 adet bağımsız birime yer veriliyor. Proje kapsamındaki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi!

İstanbulluların yüzünü güldüren Çamçeşme Arkatlı Evler projesinin arsa alanı 42 bin 24 metrekare, inşaat alanı ise 139 bin 829  metrekare olarak belirlendi. Projeden elde edilecek gelirle sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağlanacak.

Arkatlı Evler'deki 894 adet bağımsız bölümün 604 adedi normal daire, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ofis olarak belirlendi. Projede 1 adet kreşe de yer veriliyor.

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi!

Çamçeşme Arkatlı Evler projesi adalar ve deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. Proje kapsamındaki bloklar 12, 13 ve 15 kat olarak dizayn edildi. Projede yer alan sosyal tesis blokları ise 1 ve 2 katlı olacak.

Arkatlı Evler KİPTAŞ projesinde 2 adet ticari blok, 8 adet konut bloğu, 2 adet sosyal tesis binası mevcut. Projede ayrıca  173 adet açık, 939 kapalı olmak üzere toplam 1.112 araç kapasiteli otoparka da yer veriliyor.

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi!

2023 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek olan Arkatlı Evler projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Projeye 430 metre uzaklıkta 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu, 760 metre uzaklıkta Pendik Ağız ve Diş Hastanesi bulunuyor.

Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi
Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi henüz belli olmadı. Arkatlı Evler detaylı fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: https://www.arkatlievler.com/

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön