30 / 04 / 2024

ARKİV Buluşmaları'nın 26'ncısı Bomonti Modern Palas'ta yapıldı!

 ARKİV Buluşmaları'nın 26'ncısı Bomonti Modern Palas'ta yapıldı!

Kalebodur ve Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından ortaklaşa yürütülen ''ARKİV Buluşmaları''nın 26'ncısı, Bomonti Modern Palas'ta gerçekleştirildi



Buluşmada Swanke Hayden Connell Mimarlık'tan Genel Müdür Burcu Şenparlak ve Proje Direktörü Bülent Dündar tarafından ''Bomonti Modern Palas''projesinin tasarım ve uygulama aşamaları anlatıldı. 

     Proje Direktörü Bülent Dündar, projenin kendileri için uzun soluklu bir proje olduğunu ve çok emek verdiklerini söyledi. 

     Dündar, kendilerinin projenin bulunduğu bölgeyi iyi bildiklerini, daha önce bölge proje gerçekleştirdiklerini ve edindikleri tecrübelerden yararlandıklarını anlattı. Bu projenin kendisi için önemini de ifade eden Dündar, oldukça fazla sayıda projede çalıştığını fakat bu proje en başından en sonuna kadar inşasını takip ettiği proje olduğunu kaydetti. 

     Kalebodur sponsorluğunda belli aralıklarla düzenlenen, henüz tamamlanmamış bir projenin mimarlarının öncülük ettiği ve mevcut çalışmanın küçük bir grup tarafından tartışıldığı ''ARKİV Buluşmaları'', daha önce İstanbul Sapphire, Trump Towers, İpekyol Tekstil Fabrikası, Doluca Şarapçılık, DDB Tuzambarı,  Ankara  Arena ve Kuum Otel SPA gibi önemli projelerin merkezlerinde gerçekleşmişti. 

AA


Geri Dön