27 / 04 / 2024

Armani Maçka Rezidans satılık daire!

Armani Maçka Rezidans satılık daire!

Firma: Astaş GYO

Proje: Armani Maçka Rezidans

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Armani Maçka Rezidans satılık daire fiyatları 2+1'ler için 2 milyon 250 bin dolardan başlıyor...





İstanbul'un  Beşiktaş-Maçka bölgesinde yükselen  Armani Maçka Rezidans  projesi Astaş Holding girişimi imzası taşıyor. 60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Armani Maçka Rezidans satılık daire 'ler ile ilgili detaylı bilgiler için haberimizin devamını takip edebilirsiniz. 


Mevcut dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı  Armani Maçka Rezidans projesinin konutlarında alan büyüklüğü 200 ile 500 metrekare arasında değişim gösteriyor. 3 blok halinde tasarlanan Armani Maçka Rezidans projesinin blokları 12, 13 ve 14 katlı olarak hayata geçirildi. Armani Maçka Rezidans satılık daire bilgieri şöyle: 


Armani Maçka Rezidans satılık daire: 


Armani Maçka Rezidans satılık daire bilgisi kapsamında projede bulunan tüm 1+1 daireler satılmış durumda. Armani Maçka Rezidans satılık daire 'lerinin fiyatları 2 milyon 250 bin dolar ile 3 milyon 100 bin dolar arasında değişiyor. Projedeki bu fiyat 2 oda 1 salon daireler için geçerli. 


Armani Maçka Rezidans satılık daire!


Toplam olarak 170 konuttan oluşan Armani Maçka Rezidans ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor. Bunun içinse dairenin yüzde 25'lik bedelini peşin ödemek gerekiyor. 


Güneşlenme terasları  fitness center, Türk hamamları, spa, sauna, güzellik salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi imkanlara sahip olan Armani Maçka Rezidans teslim bilgisi şöyle: 


Armani Maçka Rezidans teslim tarihi: 


Armani Maçka Rezidans projesinin daireleri sahiplerine hemen teslim ediliyor. 



Telefon: 0212 215 29 29

Web adresi: http://www.mackaresidences.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön