Proje Güncel

Armani Maçka Rezidans satılık daire!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Armani Maçka Rezidans satılık daire fiyatları 2+1'ler için 2 milyon 250 bin dolardan başlıyor...



İstanbul'un  Beşiktaş-Maçka bölgesinde yükselen Armani Maçka Rezidans projesi Astaş Holding girişimi imzası taşıyor. 60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Armani Maçka Rezidans satılık daire 'ler ile ilgili detaylı bilgiler için haberimizin devamını takip edebilirsiniz. 


Mevcut dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı  Armani Maçka Rezidans projesinin konutlarında alan büyüklüğü 200 ile 500 metrekare arasında değişim gösteriyor. 3 blok halinde tasarlanan Armani Maçka Rezidans projesinin blokları 12, 13 ve 14 katlı olarak hayata geçirildi. Armani Maçka Rezidans satılık daire bilgieri şöyle: 


Armani Maçka Rezidans satılık daire: 


Armani Maçka Rezidans satılık daire bilgisi kapsamında projede bulunan tüm 1+1 daireler satılmış durumda. Armani Maçka Rezidans satılık daire 'lerinin fiyatları 2 milyon 250 bin dolar ile 3 milyon 100 bin dolar arasında değişiyor. Projedeki bu fiyat 2 oda 1 salon daireler için geçerli. 


http://www.mackaresidences.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com