Yeni Projeler

Armona Voyant 1 ay sonra teslim! 7.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Teslimleri 1 ay sonra gerçekleştirilecek olan Armona Voyant projesinde fiyatlar 7.5 milyon TL'den başlıyor. Butik proje olarak hayata geçirilen Armona Voyant'ta toplam 16 konut yer alıyor. 

Armona Voyant projesi İzmir Seferihisar'da inşa ediliyor. Armona Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Seferihisar Armona Voyant projesi 1.217 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Butik proje olarak hayata geçirilen Armona Voyant'ta toplam 16 konut yer alıyor. 

Peki Armona Voyant projesinde yeralan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ne kadar? Armona Voyant projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Armona Voyant projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Armona Voyant projesinde yer alan konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor. Armona Voyant projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 7 milyon 500 bin TL'den, 3 oda 1 salon konutların fiyatları ise 8 milyon 800 bin TL'den başlıyor. 

Ödemelerin peşin olarak yapıldığı Armona Voyant projesinde tapu teslimleri de hemen gerçekleştiriliyor. 

Seferihisar Armona Voyant projesinde geniş peyzaj alanları, açık yüzme havuzu, toplantı salonu, sauna, fitness salonu, hamam bulunuyor. 

Telefon: 0533 890 14 56

Asoy Bahçeşehir'de 0 peşinat 0 faiz ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Ardes Safir Konakları'nda hemen teslim 3+1 ve 4+1'ler! 

Olive Garden'da 6 milyon 599 bin TL'ye 3+1! Teslimler Kasım'da!