28 / 04 / 2024

Arnavutköy'de cami inşaatında göçük!

Arnavutköy'de cami inşaatında göçük!

Arnavutköy’e bağlı Boğazköy Mahallesi’nde bir süre önce yapımına başlanan cami inşaatında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Vasip Şahin de inşaata gelerek incelemelerde bulundu.



Arnavutköy’ün Boğazköy Mahallesi'nde yapımına bir süre önce başlanan Lütfullah Cami'nin inşaatında göçük meydana geldi. Edinilen bilgilere göre inşaatta gönüllü olarak çalışan İshak Ceyhan isimli 39 yaşındaki vatandaş göçük altında kalarak can verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında göçük altından çıkarılan Ceyhan’ın cansız bedeni Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 


Vali de bölgeye geldi


İstanbul Valisi Vasip Şahin de olay sonrası inşaata gelerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirten Vali Şahin, “Göçüğün nasıl meydana geldiği ile ilgili ekiplerin incelemeleri devam ediyor. Bu incelemeler sonucunda bilgi sahibi olacağız. Göçük altında kalan bir vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” diye konuştu. 



Orhan ŞİMŞEK/Gazemistanbul


Geri Dön