29 / 04 / 2024

Arnavutluk'ta Thodex soruşturması için operasyon düzenlendi!

Arnavutluk'ta Thodex soruşturması için operasyon düzenlendi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik gerçekleşen soruşturma dahilinde firari Faruk Fatih Özer’e yardım eden Arnavutluk vatandaşı E.H. yakalandı. 



Kripto para borsası Thodex hakkında devam eden soruşturma kapsamında yeni gelişmeler yaşandı. Sputniknews'te yer alan habere göre; Arnavutluk polisinden edinilen bilgiye göre kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu firari Faruk Fatih Özer’e yardım ve yataklık ettiği gerekçesi ile Arnavutluk vatandaşı E.H., Tiran polisi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Arnavutluk ta Thodex soruşturması için operasyon düzenlendi!

E.H.'nin polis soruşturmasında ifade vermediği ve yöneltilen suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Fatih Özer'i tanımadığını dile getiren E.H., firari Özer'e yardım ettiği yönündeki suçlamaların doğru olmadığını dile getirdi. 

Fakat polisin elinde, Arnavutluk vatandaşı E.H.'nin 'Fatih Özer'in Arnavutluk'a gelmesine yardım eden kişi' olduğuna yönelik çok sayıda delil bulunduğu öğrenildi.

Faruk Fatih Özer'in Binance'deki paralarına el konulması için talep!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön