28 / 04 / 2024

Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade imkanıyla ön satışta!

Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade imkanıyla ön satışta!

Firma: Aron İnşaat

Proje: Aron Frezya Evleri,

Aron İnşaat tarafından İzmir İlçesi Urla Uzunkuyu'da hayata geçirilen Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade seçenekleri ile ön satışta. İşte detaylar...



Aron Frezya Evleri, Aron inşaat imzasıyla Urla Uuznkuyu'da hayata geçiriliyor. Aron Frezya Evleri şu anda ön satışta olup 12. ayda satışa çıkması planlanıyor. Peojesinin teslimleri ise 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Aron Frezya Evleri, şehir kalabalığından uzakta, doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor.  Aron Frezya Evleri,  4 bin 940 metrekare arsa payı üzerinde 20 adet müstakil havuzlu villa projesi olup, 2+1 odalı villaların brüt kullanım alanı 114 metrekaredir. Projede bahçe alanı ise her villa için 157 metrekare olarak planlandı.  

Aron Frezya Evleri, sosyal donatılar olarak her villanın kendisine özel havuzu ve doğa ile iç içie müstakil bir yaşam alanı sunuyor.

ARON FREZYA EVLERİ NEREDE? ARON FREZYA LOKASYN BİLGİSİ!

Aron Frezya Evleri, otoban gişelere 1,70 km, Urla Merkeze 30 km, Urla Devlet Hastanesi'ne 21 km, Uzunkuyu İlkokulu'na 100 metre ve Havalimanına 68 km uzaklıkta konumlanıyor.

Her bir villa, doğanın büyüsünü yansıtan tasarımlarıyla görenleri kendine büyüleyecek. Mimaride işlevsellik, konfor ve estetik bir bütün oluşturarak size rahat bir yaşam sunuyor.  Villalar, özgün detayları, ferah yaşam alanları ve modern donanımlarıyla yep yeni bir yaşam alanı sunuyor. 

Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade imkanıyla ön satışta!

ARON FREZYA EVLERİ NE KADAR? ARON FREZYA EVLERİ 27 EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ

Aron Frezya Evleri 240 metrekarelik yaşam alanı içerisinde yerden ısıtmalı site konsptinde dördüz villa olarak inşa ediliyor. 
2+1 olarak inşa edilen 20 villanın başlangıç fiyatları 8 milyon 750 bin TL'dir.

Projede ödeme kolaylığı oalra yüzde 30 peşin ödemelerde TL bazında 3 ay vadelendirme yapılıyor. Öte yandan kişiye özel ödeme seçemekleri de yer alıyor.

WEB: https://aronfrezyaevleri.com/
TEL:0 532 216 98 34

 


projeye sor



Geri Dön