Yazlık

Arriva Assos Terra Silva'da 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 villa fırsatı! 

Arriva Assos Terra Silva projesinde 2+1 ve 3+1 müsakil villalar yer alıyor. Satışların başladığı projede, minimum fiyat 3 milyon 750 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...  1 milyon 245 bin metrekarelik ormana komşu arazide hayata geçirilen projede, toplam 21 adet müstakil, bakçeli, tek katlı villalara yer veriliyor

Arriva Assos Terra Silva projesi, Assos'ta Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’na yakın mesafede yükseliyor. 

1 milyon 245 bin metrekarelik ormana komşu arazide hayata geçirilen projede, toplam 21 adet müstakil, bakçeli, tek katlı villalara yer veriliyor. 

Proje, Pusula Rota Turizm Geliştirme Kooperatifi'ne kayıtlı arsa üzerinde yükseliyor ve inşaatına Kasım'da başlanması öngörülüyor. 

Arriva Assos Terra Silva projesinde yer alan villaların teslimlerinin ise 2205 yılının yaz aylarından önce, tahmini olarak Nisan ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Peki Arriva Assos Terra Silva projesindeki villaların büyüklükleri kaç metrekare? 3+1 villaların fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesinin detayları...

Arriva Assos Terra Silva'daki 2 oda 1 salon villalar 82 metrekare, 3 oda 1 salon villalar ise 96 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Projedeki villaların kendine ait, her biri brüt 1.075 metrekare ortalama ise 600 metrekare büyüklüğe sahip bahçeleri yer alıyor. Projede 5 adet 2 oda 1 salon, 16 adet 3 oda 1 salon villa bulunuyor. 

6 bin 500 metrekarelik yeşil alanın yer aldığı Arriva Assos Terra Silva'da, sosyal tesis ve kafeterya gibi sosyal donatılar da bulunuyor. 

Projede yer alan sosyal alanlara, teslimlerin ardından gerçekleştirilecek kooperatif toplantısı ile karar verilecek. 

Arriva Assos Terra Silva projesi, Ayvacık Bademli köyüne 1 kilometre, Bademli sahillerine 3 kilometre, Sosağzı ve Sivrice koylarına 6 kilometre, Gürpınar Köyü'ne 5 kilometre, Behramkale'ye 15 kilometre, Kadırga Koyu'na 20 kilometre, Bozcaada Feribot iskelesine 30 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 

ARRİVA ASSOS TERRA SİLVA KONUT FİYATLARI HAZİRAN 2023 

Arriva Assos Terra Silva projesinde lansmana özel fiyat avantajlarıyla konut satışları başladı. 

Bu çerçevede, projede, 2 oda 1 salon için 1 milyon 500 bin Türk Lirası peşin arsa payı olacak şekilde 3 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlar,

3 oda 1 salonlar için ise 1 milyon 750 bin lira peşin arsa payı olmak üzere 4 milyon 490 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlar sunuluyor. 

Web: http://www.arrivaassos.com/

Tel: 0 544 117 55 17 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Zeray Miracle Garden satışta! Yeni proje...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım!