İhale

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye o ilçede beş arsa satacak!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2023 tarihinde yapılacak. Satışa çıkarılan arsaların alanları 1

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Satışa çıkarılan arsaların alanları 1.609 metrekare ile 3 bin 665 metrekare arasında değişiyor. 

Muhammen bedellerin 3 milyon 57 bin 556 TL ile 6 milyon 231 bin 231 TL arasında değiştiği arsaların geçici teminat bedelleri ise 91 bin 750 TL ile 186 bin 950 TL arasında değişiyor. 

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 24 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

ARSALAR SATILACAKTIR
Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait tabloda ayrıntıları belirtilmiş olan arsalar satılacaktır.
2- İhale, 2886 sayılı D.İ.Kanunu’nun 35/a. maddesi gereği Kapalı Teklif Usulü (artırma) ile yapılarak ihale edilecektir.
3- İhale 24.01.2023 Salı günü, saat 10:00’da başlayarak tabloda belirtilen sıra ile Cumhuriyet Mah. Atatürk Bul. No:146 Suluova/AMASYA adresinde bulunan Belediyemiz Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.
4- Taşınmaz satış ihalesine ait idari şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğünden görülebilir, 500,00-TL karşılığında temin edilebilir.
5- İhaleye girecek isteklilerin ihaleye ait idari şartnameyi almaları, şartnamede istenilen belgeleri tamamlamaları ve geçici teminatlarını yatırmaları şarttır.
6- Tahmin edilen bedel ve geçici teminat:


İhaleye girebilmek için gereken belgeler
Teklif verecek isteklilerin ihaleye girebilmeleri için aşağıdaki belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:
1. Gerçek Kişiler İçin
1.1. Kanuni ikametgâh ile nüfus cüzdan sureti veya nüfus kayıt örneği (Nüfus Müdürlüğü veya e-Devlet üzerinden)
1.2. Tebligat için adres beyanı ve iletişim bilgileri
1.3. İlgisine göre Ticaret, Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkâr siciline kayıtlı olduğunu gösterir ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış belge.
1.4. Noter tasdikli imza beyannamesi
1.5. Adli sicil kayıt belgesi (kendisinin ve varsa vekilinin son bir ay içerisinde alınmış)
1.6. Taahhütname
1.7. İstekliler adına vekâleten ihaleye giriliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri
1.8. Geçici teminatın yatırıldığına dair belge. Bankadan alınmış teminat mektubu, belediyemiz vezne ve hesaplarına yatırıldığına dair belgelerin aslı.
1.9. İdareye borcu bulunmadığına dair Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur belge aslı. (son bir ay içerisinde alınmış)
1.10. İdari şartname bedeline ait tahsilat makbuzu.
1.11. Her sayfasının okunup kabul edildiğine dair imzalanmış idari şartname.
1.12. Şartname ekine uygun düzenlenmiş teklif mektubu.
2. Tüzel Kişiler İçin
2.1. Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge
2.2. Tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri
2.3. Tebligat için adres beyanı ve iletişim bilgileri.
2.4. İstekliler adına vekâleten ihaleye giriliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri
2.5. Geçici teminatın yatırıldığına dair belge. Bankadan alınmış teminat mektubu, belediyemiz vezne ve hesaplarına yatırıldığına dair belgelerin aslı.
2.6. İdareye borcu bulunmadığına dair Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur belge aslı. (son bir ay içerisinde alınmış)
2.7. İdari şartname bedeline ait tahsilat makbuzu.
2.8. Taahhütname (Şirket ortakları ve şirket müdürü adına)
2.9. Adli sicil kayıt belgesi (son bir ay içerisinde alınmış, Şirket ortakları ve şirket müdürü adına)
2.10. İlgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
2.11. Her sayfasının okunup kabul edildiğine dair imzalanmış idari şartname.
2.12. Şartname ekine uygun düzenlenmiş teklif mektubu.
3. Ortak Girişimler İçin
3.1. Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin 1.4. ve 2.2. deki esaslara göre temin edecekleri belge.
3.2 Şartnameye ekli örneğe uygun olarak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)
3.3. İstekliler adına vekâleten ihaleye giriliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri
3.4. Geçici teminatın yatırıldığına dair belge. Bankadan alınmış teminat mektubu, belediyemiz vezne ve hesaplarına yatırıldığına dair belgelerin aslı.
3.5. Adli sicil kayıt belgesi (son bir ay içerisinde alınmış ve ortak girişimi oluşturan gerçek kişilerin)
3.6. Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin idareye borcu bulunmadığına dair Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur belge aslı. (son bir ay içerisinde alınmış)
3.7. İdari şartname bedeline ait tahsilat makbuzu.
3.8. Taahhütname.( Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri için)
3.9. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin 1.3. ve 2.1. deki esaslara göre temin edecekleri belge.
3.10. Tebligat için adres beyanı ve iletişim bilgileri.
3.11. Her sayfasının okunup kabul edildiğine dair imzalanmış idari şartname.
3.12. Şartname ekine uygun düzenlenmiş teklif mektubu.
Nüfus cüzdanı hariç bütün belgelerin aslı veya noter onaylı olması zorunludur
8- İhaleye iştirak edecekler teklif zarflarını istenilen belgeler ile birlikte en geç, 24.01.2023 Salı günü, saat 10:00’a kadar Belediyemiz ihale komisyonuna vermeleri ya da taahhütlü olarak posta ile Destek Hizmetleri Müdürlüğüne göndermeleri gerekmektedir. İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta ve en uygun teklifi tespit etmekte serbesttir. Telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
İlan olunur.

KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat! Belediye tam 14 arsa satacak!

Belediyeden büyük fırsat! 23 konut ve 1 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!