İhale

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara'da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında bulunan söz konusu satış ihaleleri arasında Ankara ili, Kahramankazan ilçesindeki imarlı arsa da mevcut

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da sitesinde kamuya açık şekilde yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında bulunan söz konusu satış ihaleleri arasında Ankara ili, Kahramankazan ilçesindeki imarlı arsa da mevcut.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sayfasındaki son dakika detayına göre satışa sunulan konut alanı imarlı arsa Ankara ili, Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de resmi olarak açıklanan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 06200105144 şeklinde belirtildi. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 500 metrekare.

 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, hazine hissesinin 101,66 metrekare olarak bildirildiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 162 bin 656 Türk Lirası olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 32 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 6 Eylül tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :06200105144
Pafta / Ada / Parsel :/ 3863 / 12
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :500,00 metrekare
Hazine Hissesi :101,66 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :101,66 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :162.656,00 TL 
Geçici Teminat Bedeli :32.550 TL 
İhale Tarihi ve Saati :06 Eylül 2022 Saat 09:00

Taşınmaz cinsinin arsa şeklinde belirtildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayabilir https://ankara.csb.gov.tr/ ya da (312) 417 71 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

O ilde 4 taksitle arsa satılıyor! 258 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!