29 / 04 / 2024

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak o ilde imarlı arsa satacak!

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak o ilde imarlı arsa satacak!

Arsa almak isteyen vatandaşların merak ettiği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor. 



Yeni bir arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanları da geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ve dikkat çeken satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak o ilde imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki son dakika detaya göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Fethibey - Yunus Emre Mahallesi Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de resmen açıklanan imarlı arsanın taşınmaz numarası 03010114422 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 1066 metrekare.


Geri Dön