02 / 09 / 2024

Arsa almak isteyenler müjde! Uzman isim açıkladı! İşte 1'e 3 kazandıracak o lokasyon!

Arsa almak isteyenler müjde! Uzman isim açıkladı! İşte 1'e 3 kazandıracak o lokasyon!

Son zamanlarda arsa yatırıları artmaya başladı.  Konut alamayan binlerce yatırımcı arsaya yönelmeye başladı. Peki nereden arsa alınmalı? Uzman isimden lokasyon önerisi geldi.



Konut fiyatlarının fahiş rakamlara yükselmesi ve faizlerin artmasıyla yatırımcılar konut yatırımından uzaklaşıp arsaya yöneldi. Arsa yatırımı son zamanların en trend yatırım aracı olurken yatırımcılar prim yapacak lokasyonları araştırıyor. Peki nereden arsa alınmalı?

Girişimdi Deniz Tok sosyal medya hesabından, arsa yatırımcılarına tavisyelerde bulundu. Tok, biri üçe katlayacak lokasyonu açıkladı. İşte Deniz Tok'un sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Deniz Tok ToksEmlakDeniz

1'E 3 KAZANÇ FIRSATI SUNAN ÇANAKKALE !

Çanakkaleyi doğası,nüfus yapısı,yatırımları,güvenirliği gibi ana konuları ele alarak sizler için maddeler halinde sıraladım..

En önemlisi yapacağınız yatırım ile ciddi kazançlar elde edebileceksiniz 

Okuma süremiz 5 dakikadır, iyi okumalar dilerim

NEDEN GELİBOLU YARIM ADASINA YATIRIM YAPMALIYIZ ?

-İnsanların İstanbula en yakın Ege denizinin tadını çıkartabilecekleri başka bir alan yok ve HER GEÇEN GÜN YENİ EV YAPILMAKTA !

-Nüfus göçü olmasından kaynaklı arsa arzı sorunu yaşanmakta ve arsaların değeri artmakta

-Temiz insanı ile gelen insan bir daha gitmek istemiyor, emekli olunca yaşamak istiyor.

-Yaşamak için iş fırsatı merkezde sınırlı olsada köylere yeteri kadar hizmet verilememte bu anlamda ciddi bir açık var !

-Arsalara yapılan yapılar ile birlikte yüzde 100 üzeri kar fırsatı sunmakta mütteahit arkadaşlar bölgeye daha hakimdir bileceklerdir.

YATIRIM FELSEFESİ NE OLMALI ?

Mutlaka bölgeyi çok iyi bilen bir uzmandan destek alınarak, otobanın altı ( yani Denize olan kısımdan büyük tarla alınılmalı )

veya köy içi yeni 18'lik planda KUPON arsa alınılmalı!

2 milyon TL piyasa değeri olan arsayı 1.5 milyondan alınması halinde 2025 sene sonu +3 milyon TL bandında olmasını öngörmekteyim !

'Arsa ve araziye yatırım yapan kazanır' diyen gayrimenkul uzmanı 5 maddede nedenini açıkladı! 

Yatırım yapacaklar dikkat! Yalova ve Karacabey’de belediyeden iş yeri ve arsa fırsatı!

Geri Dön