29 / 07 / 2024

Arsa imparatoru Moris Sadioğlu Yeniköy'e el attı!

Arsa imparatoru Moris Sadioğlu Yeniköy'e el attı!

Arsa imparatoru olarak bilinen Moris Sadioğlu, Yeniköy Proje Geliştirme İç ve Dış Ticaret AŞ ismi ile yeni bir gayrimenkul hizmetleri şirketi kurdu. Şirketin sermayesi 100 bin TL olarak kayıtlara geçti


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Arsa imparatoru olarak bilinen Moris Sadioğlu, Yeniköy Proje Geliştirme İç ve Dış Ticaret AŞ ismi ile gayrimenkul hizmetleri şirketi kurdu. İş adresi olarak Büyükdere Caddesi No 61 Uso Center İş Merkezi K 8 Maslak’ı gösteren şirket, sermayesini de 100 bin TL olarak kayıtlara işletti.

Şirket ana sözleşmesinin imzalanması ve İTO kaydı 10 Kasım 2010 tarihinde gerçekleşen Yeniköy Proje Geliştirme, ağırlıklı olarak gayrimenkul hizmetleri sunacağını açıkladı. Kendine ait veya kiralanan gayrimenkulün kiraya verilmesi veya işletilmesi, Gayrimenkul imal ve inşası, ticareti, kiralanması ve kiraya verilmesi gibi işleri de yerine getirecek olan Yeniköy Proje Geliştirme, bunlara ek olarak ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de gerçekleştirme yetkisine sahip olacak.

Yeniköy Proje Geliştirme’nin yönetim kurulu başkanlığını Moris Sadioğlu üstlenirken Vedat Sadioğlu başkan yardımcısı ve Roza Sadioğlu’da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön