01 / 05 / 2024

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

Arsa yatırımı yapmak isteyenler, finansman sağlaması amacıyla arsa kredisini araştırıyor. Peki arsa kredisi hangi bankalarda var? İşte arsa kredisi hesaplama 2024!



Milyonlarca kişi arsa yatırımı yapmak istiyor. Yatırımlarını finanse etmek isteyenler de arsa kredisi araştırması yapıyor. Birçok banka vatandaşlara arsa kredisi sağlıyor. 

Son zamanlarda hem konut fiyatlarında yaşanan artık hem de konut tercihlerinin değişmesi arsa fiyatlarının da artmasına neden oldu. Vatandaşlar arsa alarak kendi evlerini yapıyor ya da arsa üzerine tiny house yerleştiriyor. 

Arsa fiyatlarında yaşanan artış, yatırımcıları arsa kredisine yönlendiriyor. Arsa kredisiyle, arsanın bedeli taksitler şeklinde ödenebiliyor. Bu durumda arsa alanların üzerindeki maddi yükü azaltıyor. 

Gün geçtikçe değerlenen arsalar için alınan kredilerde esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor. Arsa alacaklar, arsa kredisi ile ödeme planlarını belirleyebiliyor. 

Peki arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi faiz oranları ne kadar? İşte arsa kredisi hesaplama 2024!

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

ALBARAKA ARSA FİNANSMANI 

Gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayanlara Albaraka Türk’ten 60 ay vadeyle yüzde 100'e kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Söz konusu kredisi belediye sınırları içinde yer alan ve imarlı olan arsalar için veriliyor. 

Arsa finansmanından gerçek kişi olarak faydalanmak isteyenlerin kimlik kartı, gelir belgesi ve arsanın tapu fotokopisi ile başvuru yapmaları gerekiyor. 

Kredi Tutarı: 200 bin TL 
Vade: 60 ay
Faiz: Yüzde 4,3 
Aylık taksit: 11.664,91 TL 
Geri ödenecek tutar: 699.895,85 TL 

ZİRAAT BANKASI ARSA KREDİSİ 

Ziraat Bankası, arsa kredisinde 36 aya varan vade imkanı sunuyor. Vatandaşlar, Ziraat Bankası arsa kredisini satın alacakları, arsanın ekspertiz değerinin en fazla yüzde 50'si kadar kullanabiliyor. 

Ziraat Bankası arsa kredisi kapsamında alınacak olan arsanın belediye sınırları içerisinde ve imarlı olmalısı şartları aranıyor. 

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

TEB ARSA KREDİSİ 

TEB, arsa alacaklara, satın alınacak arsanın ekspertiz değerinin yüzde 50'sine kadar kredi kullanma imkanı sunuyor. Talepler satın alınacak arsanın ipoteği ile değerlendiriliyor ve, arsanın imarlı olması şartı aranıyor. 

TEB arsa kredisinde kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmiyor ve kredi vadesi boyunca sabit kalıyor. 

Kredi Tutarı: 150 bin TL 
Vade: 12 ay
Faiz: Yüzde 3.99 
Aylık taksit: 17.102,75 TL 
Geri ödenecek tutar: 205.233,22 TL 

TÜRKİYE FİNANS ARSA KREDİSİ 

Yatırım amaçlı arsa satın almak isteyen bireysel kişiler için Türkiye Finans bankası arsa kredisi sağlıyor. Satın almak istediğiniz gayrimenkul Türkiye Finans tarafından satın alınıyor ve istenilen vadeye göre üzerine kâr payı ilave edilerek kişiye satışı yapılıyor. 

Kredi Tutarı: 200 bin TL 
Vade: 12 ay
Faiz: Yüzde 4.00 
Aylık taksit: 22.311,27 TL 
Geri ödenecek tutar: 267.735,24 TL 

MG Nisan 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! Fiat Egea'dan bile daha ucuza 0 otomobil fırsatı!

Dolar ve euro yatırımcıları dikkat! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları

Emeklilere maaşa ek 18 bin TL kesin yatıyor: Yapı Kredi emekli promosyon 2024! YKB emekli promosyon başvuru!


Geri Dön