İhale

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Satış fiyatını duyan inanamadı! Hemen göz atın!

Yayınlanan arsa ihalelerini yakından takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da merakla bekliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da arsa satıyor.Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Çobanlar ilçesindeki arsa da bulunuyor

Arsa yatırımcıları tarafından beklenen ve araştırılan son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da arsa satıyor.

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Çobanlar ilçesindeki arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan ihale ilanına göre, satışa sunulan imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Çobanlar ilçesi, Kocaöz Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 03060101371 olarak açıklandı. Yine verilen bilgiye göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 1.096,52 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 1.096,52 metrekare olarak belirtildiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 121 bin Türk Lirası şeklinde açıklanırken, geçici teminat bedeli de 30 bin 250 Türk Lirası olarak açıklandı.

Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki detaylara göre söz konusu satış ihalesi 14 Eylül 2022 tarihinde saat 15:45'te gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :03060101371
Pafta / Ada / Parsel :K25C02C2D / 183 / 2
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :1.096,52 metrekare
Hazine Hissesi :1.096,52 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :1.096,52 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :121 bin TL
Geçici Teminat Bedeli :30 bin 250 TL 
İhale Tarihi ve Saati :14 Eylül 2022 Saat 15:45


Taşınmaz cinsinin arsa şeklinde açıklandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili tüm detaylar için buraya tıklayabilir https://afyon.csb.gov.tr veya (272) 213 87 06 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.
 

Balıkesir'de 2 arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Milli Emlak 44 bin 700 liraya imarlı arsa satıyor! Hemen bu fırsata bakın!

Gaziantep Şehitkamil'deki bu arsa fırsatını duyan çok şaşırıyor!