02 / 05 / 2024

Artaş İnşaat Atakent 3'te iki ödeme seçeneği sunuyor!

Artaş İnşaat Atakent 3'te iki ödeme seçeneği sunuyor!

Avrupa Konutları markasıyla 6 yılda 8 bin konutun inşasını tamamlayarak sahiplerine teslim eden Artaş İnşaat, ocak ayında satışa sunduğu Avrupa Konutları Atakent 3te yılın son kampanyasını düzenliyor



Avrupa Konutlarının Halkalıda yarattığı yeni yaşam merkezi Atakent 3de, iki alternatifli kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ve sıfır faiz ile daire sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar ise 261 bin liradan başlıyor.

Bankayı istemeyene kampanya

İki alternatifli kampanyada isteyen yüzde 50 peşinatla, isteyen yüzde 10 peşinatla istediği daireye sahip oluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı konut tipinin bulunduğu projede fiyatlar 261 bin TLden başlıyor. Avrupa Konutları, banka kredisi kullanmadan konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 50 peşinatla özel ödeme seçeneği sunuyor. Kefil ve banka kredisi gerektirmeyen kampanya kapsamında peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 50, Haziran 2012de faizsiz olarak ödenecek ve Temmuz 2012de de daireler teslim edilecek. Daha düşük peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenler için de bir ödeme planı bulunuyor. Yüzde 10 peşinat ile konut sahibi yapan kampanyada, Şubat 2012de yüzde 10, Haziran 2012de yüzde 5 oranında ara ödeme yapılıyor. Ara ödemelere ekstra faiz yansıtılmıyor. Kalan yüzde 75lik tutar içinse 120 aya kadar banka kredisi kullandırılıyor.

2 bin 300 konuttan oluşuyor

Altı yıl önce Atakentte inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 1 projesiyle başlattığı tatil köyü konforunda konut anlayışıyla bugüne kadar Avrupa Konutları TEM, Bahçeşehir Saklıbahçe Konakları, Atakent 1, Atakent 2, Ispartakule 1, Ispartakule 2 ve Atakent 3 ile Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markasıyla bu konsepti yaşatmaya devam ediyor. Satışlarına 15 Ocak 2011 tarihinde başlanan Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde ise inşaatlar hızla yükseliyor. Yoğun talep gören ve bir satış rekoru daha kıran, Avrupa Konutları Atakent 3ün proje detaylarıyla bölgeye büyük değer katacağı belirtiliyor. 193 bin metrekare alan üzerinde 2 bin 300 konuttan oluşan projede, 4 yıldızlı 167 odalı bir de otel yer alacak. Avrupa Konutları Atakent 3te her ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlanan daireler 83 metrekare ile 191 metrekare arasında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle sunuluyor. Satışların büyük kısmının tamamlandığı projede fiyatlar 261 bin TLden başlıyor.

Kent meydanı da var

TOKİnin arazisinde 880 milyon liralık hasılat teklifi ve yüzde 30 arsa payıyla hayata geçen projede, geniş yeşil alanların yanı sıra 17 bin metrekare suya ayrıldı. Projede, havuzlar, göletler ve şelalelerle birlikte düzenlenen peyzaj alanı 162 bin metrekareye ulaşıyor. Projenin sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzları, yürüyüş alanları, futbol, basketbol ve tenis sahalarının yanı sıra 4 yıldızlı otel bünyesinde bulunan spor kulübü bünyesinde de açık ve kapalı yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, sauna, buhar odası, hamam, masaj salonu, fitness ve aerobic salonları ile squash ve tenis kortları yer alıyor. Avrupa Konutlarıyla özdeşleşmiş olan 200 metrekarelik göl kafede projenin sosyal donatıları arasında yer alıyor. Çok amaçlı kent meydanında ise amfi tiyatro, kaykay pisti, saat kulesi, toplantı alanları, çocuk oyun alanları ve çeşmeler yer alıyor. Otelin hemen yanında yer alacak market, cafe ve restoranlardan oluşan 16 dükkanlık bir çarşı da bölgeye hareket kazandıracak.

Erken teslim geleneği

Avruha Konutlarını tercih eden konut alıcılarının erken teslim tarihlerinin yanı sıra kısa sürede yüzde 90lara varan prim yapan daireleriyle de kazançlı çıktığını ifade eden Artaş İnşaat İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Tüm Avrupa Konutları projelerinde kira getirileri de benzer projelere kıyasla yüksek rakamlarda. Avrupa Konutlarından daire alan eski ev sahipleri, fanatik futbol taraftarı gibi yeni projeleri çok yakinen takip ediyor. En önemli müşteri kitlemiz bu kesim. Lansmana çıkan projenin yüzde 50si bir haftada satılıyor diye konuştu.

Konuta buzdolabı gibi garanti verdik

AVRUPA Konutlarının artık önemli bir marka haline geldiğini ve bu markaya zarar vermemek için müşterilerinin isteklerini yerine getirdiklerini aktaran Süleyman Çetinsaya, Vatandaşın Avrupa Konutlarına güveni çok önemli. İstediklerini anında yerine getirmediğiniz sürece müşteri kaybedersiniz. Bizden konut alanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek her türlü üniteleri bulundurma isteğindeyiz. Buzdolabı, televizyon satışlarında 2-3 yıl garanti verilip, bir sorun olduğunda parça değişimi yapılıyor. Biz de konutta bozulan, kırılan birşey olursa parça değiştiriyoruz. Elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz diye konuştu.

Hürriyet


Geri Dön