Proje Güncel

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna projesinde henüz projelendirme çalışmaları devam ediyor. Ön talep sürecinin devam ettiği Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna projesinde satışların Nisan Mayıs gibi başlaması hedefleniyor.

Avrupa Konutları Yenibosna projesi, Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Ön talep sürecinin başladığı Avrupa Konutları Yenibosna projesinde satışların Nisan Mayıs gibi başlaması hedefleniyor. 


Henüz projelendirme aşamasında olan Avrupa Konutları Yenibosna projesinde bu aşama tamamlanınca ruhsata başvurulacak. Avrupa Konutları Yenibosna projesi toplam 8 bin 796 metrekarelik alanda inşa ediliyor. 


Rezidans dairelerden meydana gelecek olan Avrupa Konutları Yenibosna projesi, Londra Asfaltı Kuleli Mevkii'nde Kale Kilit arazisi üzerinde inşa edilecek. 


Atatürk Havalimanı ve CNR Fuar Merkezi'ne oldukça yakın olan Avrupa Konutları Yenibosna ayrıca metro ve metrobüse de ulaşımı kolay alanda yükselecek. 


Avrupa Konutları Yenibosna'nın bulunduğu aksta MFA İnşaat Ataköy Towers, Timur Gayrimenkul Nef Ataköy 22 ve Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38 ile Selenium Ataköy projeleri yer alıyor. 


Avrupa Konutları Yenibosna ulaşım:


http://www.avrupakonutlari.com/