Ekonomi

Artık 1 gram bile çok değerli! Buna yatırım yapan para basacak! İslam Memiş o tarihi duyurdu!

Yatırım yapmayı düşünenler harıl harıl araştırmalar yapıyor. Bu konuda önemli açıklamalar altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İşte detaylar!Memiş, yatırım yapmak isteyenler için o yatırım aracını işaret etti

Altın, dolar ve gümüş yorumlarıyla gündemde yer alan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten önemli değerlendirmeler geldi. Memiş, yatırım yapmak isteyenler için o yatırım aracını işaret etti.

İşte İslam Memiş’in merak edilen o açıklamaları…

Altın, gümüş, dolar, borsa gibi pek çok alanda yatırım yapmak isteyen vatandaşlar bulunuyor. Yatırımcılar araştırmalarına devam ederken piyasaya dair açıklamalarda üst üste geliyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşları tek tek uyaran İslam Memiş 1 gramının bile çok değerli olduğunu belirterek o tarihi işaret etti.

İşte İslam Memiş’in yatırım yapın dediği o araç…

GÜMÜŞ ALACALARA TÜYOLAR! 20 TL'YE KADAR ÇIKACAK!

2022 yılında 20 TL seviyesinde olması beklenen gümüş üzerinde baskı olduğunu vurgulayan İslam Memiş, beklenen seviyenin altında kaldığını dile getirdi. Üzerinde oluşan baskıya rağmen en çok kazandıran yatırım aracının da yine gümüş olduğunu kaydeden uzman isim fiyatların yükseleceği o tarihi işaret etti. Bu yıl gümüş fiyatlarının 20 TL seviyesinde görülebileceğini belirten Memiş, 2023 yılında altın ve gümüş tarafındaki pozitif görünümün devam etmesini beklediğini söyledi. Yatırım aracı olarak gümüşü tercih eden kişileri uyaran ekonomist İslam Memiş, satış için acele edilmemesi gerektiğini vurguladı.

2022 yılı değerlendirmelerine devam eden Memiş, gümüş beklentisinin 20 dolar, ons beklentisinin de 40 dolar beklentisinde olduklarını dile getirdi. Ama geçtiğimiz yıl üzerinde oluşan baskın nedeniyle gerçek değerine ulaşamadığını vurgulayan İslam Memiş, 2023 ile 2024 yıllarında gümüşün performansının altına kıyasla daha iyi olacağının altını çizdi.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yatırım aracı olarak gümüşü tercih etmek isteyen vatandaşlar güncel fiyatları da yakından takip etmektedir. Güncel fiyatlar çerçevesinde gümüşün ons fiyatı 22,44 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün alış fiyatı 13, 59 TL olurken satış fiyatı ise 14,15 TL olarak işlem görmektedir.

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Maaşı 5.500 TL’nin üstünde olan emeklilere müjde! Geri ödemesiz 7.000 TL cebinizde!