28 / 04 / 2024

Artık hesabınızda para olmasa da kiranızı ödeyebilirsiniz! Yapı Kredi'den 'Kiram Hesabımda' uygulaması geldi!

Artık hesabınızda para olmasa da kiranızı ödeyebilirsiniz! Yapı Kredi'den 'Kiram Hesabımda' uygulaması geldi!

Yapı Kredi 'Kiram Hesabımda' uygulamasıyla kiracılara büyük kolaylıklar sunuluyor. Hesapta para olmasa da kira ödemesi yapılıyor. İşte Türkiye'de ilk olan o uygulamanın detayları... 



Yapı Kredi, yeni uygulaması "Kiram Hesabımda"yı hayata geçirdi. Söz konusu uygulama müşterilere sunulmaya başlandı. 

Bankadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, Yapı Kredi müşterilerinin, alternatif bir ödeme ürünü olan uygulamaya başvuru yaparak yıllık kira limitini hesaplarına tanımlatabildiğinin altı çizildi. 

Artık hesabınızda para olmasa da kiranızı ödeyebilirsiniz! Yapı Kredi den Kiram Hesabımda uygulaması geldi!

Yapı Kredi "Kiram Hesabımda" uygulaması ile kira günü geldiğinde, hesaplarında yeterli para olmasa bile kira ödemeleri anında yapılabiliyor. Bu şekilde ödemelerin aksamadan yapılmasına imkan sunuluyor.

Kiram Hesabımda uygulaması, ev kiralarına özel kredi limiti ile ödeme kolaylığı sağlayan kredili limit ürünü olarak belirtildi. Uygulama kapsamında, ev kiralayan müşterilere, senelik toplam kira bedeli için ödenecek kira tutarı kadar kredi limiti tanımlanıyor. 

Söz konusu kredi limiti yalnızca ev kiralarına özel tanımlanıyor ve sadece kira ödemesi için kullanılabiliyor.

Artık hesabınızda para olmasa da kiranızı ödeyebilirsiniz! Yapı Kredi den Kiram Hesabımda uygulaması geldi!

Kiram Hesabımda hizmetinden faydalanabilmek için Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinden, en yakın banka şubesinden ya da yapikredicomtr'den Bireysel Bankacılık, Ödemeler ve Hizmetler, Kiram Hesabımda adımları izlenerek başvuru yapılması gerekiyor. 

Başvurunun yapılmasının ardından yalnızca kira ödemeleri için kullanılması amacıyla Kiram Hesabımda kredi limiti talebi değerlendirmeye alınıyor ve değerlendirme sonucu bankada tanımlı e-posta adresinize veya cep telefonunuza SMS ile yollanıyor. 

Yapı Kredi "Kiram Hesabımda" uygulaması başvuruları için, nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport fotokopisi, ile konut sahibi ve kiracı arasında belirlenen ödeme planının belirtilmesi gerekiyor. 

Artık hesabınızda para olmasa da kiranızı ödeyebilirsiniz! Yapı Kredi den Kiram Hesabımda uygulaması geldi!

Kiram Hesabımda uygulaması ile zaman kazanılıyor, ödeme kolaylığı sunuluyor, taksit takip zahmeti olmuyor, yalnızca hesabınızda yeterli tutar bulunmadığı durumlarda limit kullanımı devreye alınıyor, düzenli bildirimler yapılıyor. 

Kiram Hesabımda hizmetinden faydalanılabilmesi için onaylanan limit başvurusuna istinaden, konutu kiralayan müşteriler ve ev sahibi olan müşteri beraber Kiram Hesabımda Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formu, Kiram Hesabımda Sözleşmesi ,Kiram Hesabımda Ev Sahibi Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formu ve Ev Sahibi Sözleşmesi’ni imzalıyor. Ayrıca her iki tarafın bankada açık hesaplarının olması gerekiyor.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, uygulamanın sektörde bir ilk olduğunun altını çizdi ve "Yapı Kredi olarak, her zaman müşterilerimizin gereksinimlerini en doğru şekilde anlayarak onlara hem en doğru çözümleri sunmak hem de benzersiz bir bankacılık tecrübesi yaşatmak için ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak uygulamaya aldığımız Kiram Hesabımda ürünüyle Yapı Kredi müşterileri artık kira giderlerini hızlıca finanse edebiliyor ve kira ödemelerini kolay bir şekilde yapabiliyor" ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, uygulama kapsamında sunulan garantörlük hizmeti karşılığında aylık olarak ev sahiplerinden tahsil edilecek garantili ödeme sistemi ücreti, lansmana özel olarak yüzde 1 üzerinden ücretlendirilecek. Uygulamanın sunduğu tüm bu avantajlar ile emlak sektöründe karşılıklı müşteri memnuniyetinin artacağı öngörülüyor.

Dolarda yıl sonu beklentisi yükseldi! 2024 dolar/TL ne kadar olacak?

Kimsenin haberi yok ama E-Devlet'te birikmiş paranız olabilir! 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 


 


Geri Dön