01 / 05 / 2024

Artofis Mobilya'dan 2 milyon dolarlık yatırım

Artofis Mobilya'dan 2 milyon dolarlık yatırım

Artofis Mobilya A.Ş'nin Eş Başkanı Rıdvan İşbaşaran, krizi iyi yönetip risk alarak yatırıma yöneldiklerini bildirdi



İşbaşaran, yaptığı yazılı açıklamada, ofis mobilyasında Masachi adıyla Türkiye'nin markası haline geldiklerini, kalite ve uluslararası standartlardaki üretimi ile yurt dışında aranan marka olmaya başladıklarını belirtti. Ekonomik krizin böylesine ağır yaşandığı bir dönemde, hedefleri ve planları doğrultusunda yatırıma yöneldiklerini ifade eden İşbaşaran, şunları kaydetti:

''Masachi olarak, krizi iyi algılayıp durgunluğa girmedik. Krizi iyi yönetip, risk alıp yatırıma yöneldik. Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirdiğimiz 2 milyon dolarlık yatırımla, tamamen mülkiyeti bize ait olan üretim tesisine sahip olduk. Önümüzdeki Haziran ayında yeni tesislerimizde üretime devam edeceğiz. Ayrıca bu yatırımla, daha fazla stoklu çalışma imkanımız olacak.''

Masachi olarak, en önemli farklılıklarının Ar-Ge çalışmalarına verdikleri önem olduğunu belirten İşbaşaran, büro mobilyalarında 36 çeşit model ve tasarım, büro koltuğunda ise 300'e yakın ürün seçeneğinin bu çalışmalar sonucunda ortaya çıktığını bildirdi. Her yıl mutlaka yeni tasarımlar ve modeller çıkardıklarını belirten İşbaşaran, 2009 yılı için 5 yeni ofis mobilyası modellerinin bulunduğunu, bu ürünlerinin ilgi gördüğünü kaydetti.

Dünya


Geri Dön