06 / 05 / 2024

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.




Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları,  Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.


Yapılan betonlama çalışmasının ardından yolların eski görünümünden kurtarıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Vatandaşların desteği ile özverili bir şekilde yürütülen bu çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceği bildirdi.



Arhavi Belediyesi



Geri Dön