01 / 05 / 2024

Arya Rezidans Ümraniye satılık! 350 bin liraya!

Arya Rezidans Ümraniye satılık! 350 bin liraya!

Firma: Mutlu İnşaat

Proje: Arya Rezidans

Arya Rezidans Ümraniye satılık daire fiyatları 350 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiyor. Arya Rezidans Ümraniye projesinde konutlar 1 yıl sonra teslim ediliyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde inşa ediliyor olan  Arya Rezidans  projesi  Mutlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Arya Rezidans Ümraniye satılık daire bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Ümraniye Arya Rezidans projesi 60 adet daireden meydana geliyor. Bitişik nizamda 2 blok olarak tasarlanan Arya Rezidans Ümraniye projesinde bloklar 14 katlı olarak inşa ediliyor. Arya Rezidans ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.


Arya Rezidans Ümraniye teslimleri 1 yıl sonra gerçekleştiriliyor. Ümraniye Arya Rezidans projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Arya Rezidans Ümraniye projesinde 7. kattan sonra 30 adet daire satışa sunuluyor.



Arya Rezidans Ümraniye satılık!


Arya Rezidans Ümraniye satılık daire fiyatları 350 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Ümraniye Arya Rezidans projesinde konutlar brüt 85 metrekare büyüklükte tasarlandı. Arya Rezidans projesinde lansman öncesi satışlarda yüzde 10'a varan indirimler yapılıyor.


Ümraniye Arya Rezidans tanıtım ofisi ile 0212 442 00 11 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Ümraniye Arya Rezidans projesi içerisinde yeşil alanlar, hamam, kapalı otopark, spor alanları bulunuyor.



Ümraniye Arya Rezidans iletişim bilgisi

Tel : 0212 442 00 11

Web: www.mutluinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön