30 / 06 / 2024

Arzum AR1025 Startmax Blender Seti'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte Arzum 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Arzum AR1025 Startmax Blender Seti'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte Arzum 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Arzum AR1025 Startmax Blender Seti'ne yüzde 44 indirimle sahip olabilirsiniz. Peki Arzum AR1025 Startmax Blender Seti indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 



Arzum AR1025 Startmax Blender Seti nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte Arzum 14 Mart 2023 fiyat listesi 
Mutfakta en büyük yardımcınız olacak şekilde geliştirilmiş olan Arzum AR1025 Smartmax El Blender Seti, farklı aksesuarlarıyla ev hanımlarına yeni deneyimler yaşatıyor. 

Kompakt tasarımı ve kırmızı rengi ile mutfağınıza şıklık katacak olan blender seti, çırpma ve doğrama fonksiyonları sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. 1000 watt motor gücüne sahip olan el blender seti, her türlü malzemeyi kısa sürede parçalayarak mutfakta geçirilen zamanı en aza indiriyor. Geniş kapasiteye sahip parçalama haznesi ile tek seferde daha fazla malzemeyi öğütür.

Kuru yemiş, etler ve diğer sert yiyeceklerde bile Arzum Smartmax AR1025 en önemli yardımcınız olacak. Mutfakta farklı akseuarlarla kullanıma olanak sağlayan bu ürün, mutfakta oldukça az yer kaplar ve istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz.Arzum blender seti mutfakta farklı işlerinizde size zaman kazandıracak. Dilerseniz doğrama, dilerseniz çırpma dilerseniz de blender işleriniz için bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hangi fonksiyonda makineyi çalıştırmak istediğinizi seçmeniz yeterli. Blender seti ihtiyacınız doğrultusunda size istediğiniz kıvamda yiyecekleri verir.Cihaz bu işlemleri gerçekleştirirken sessiz çalışma özelliği devreye giriyor.Turbo fonksiyonda bile çalıştırsanız sessiz çalışma özelliği sayesinde rahatsızlık duymadan ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Peki Arzum blender setin diğer özellikleri neler? Arzum blender set indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

 


Geri Dön