Beyaz Eşya

Arzum iyonlu saç kurutma makinesi Haziran fiyatlarında indirim! Hepsi Burada'dan avantajlar sizi bekliyor

Arzum iyonlu saç kurutma makinesi küçük ev aletleri kategorisinde bir evin olmazsa olmazları arasında. Hepsi Burada'nın web sitesinden yapılacak alış verişte uygun fiyata sahip olacağınız Arzum iyonlu saç kurutma makinesinin fiyatı ve özellikleri haberimizde. Saçların su ile temasından sonra saçların ıslak yer kalmamasını sağlamak için saç kurutma makineleri kullanılır

Küçük ev aletlerinde değerlendirilen bu ürün, saçlara hem şekil verir hem de kuruluk sunar. Saçların su ile temasından sonra saçların ıslak yer kalmamasını sağlamak için saç kurutma makineleri kullanılır. Özellikle soğuk algınlığı, sinüzit gibi bazı hastalıklara sebep olabilen ıslak saç kullanımını ortadan kaldırmak için de saç kurutma makineleri en çok kullanılan bir üründür. 

Arzum AR5007 Shiny 2200W İyonlu Saç Kurutma Makinesi Özellikleri

Arzum AR5007 Shiny 2200W iyonlu saç kurutma makinesi ile saçlarınızın kurutulması anında ortaya çıkan iyon fonksiyonu vesilesi ile saçlarınız, hem süratlice kurur ve parlaklık elde edilir hem de herhangi bir elektriklenme olmadan. Arzum, AR5007 Shiny 2200W iyonlu saç kurutma makinesi ile kullanıcılarına rahatı sağlanır. Uzun senelerdir imalatını devam ettiren Arzum, iyonlu saç kurutma makinesi ile size süratli ve kolay saç kurutma olanağı sunar. Siz de Arzum Shiny iyonlu saç kurutma makinesi ürününden edinebilir, teknolojinin sunduğu iyonlu saç kurutma fonksiyonundan faydalanabilirsiniz.

Arzum iyonlu saç kurutma makinesi Haziran fiyatlarında indirim! Hepsi Burada'dan avantajlar sizi bekliyor

Arzum AR5007 Shiny 2200W İyonlu Makine

Saç kurutma makinelerinde olan kademeler, kullanıcılara büyük rahatlık sunar. Arzum iyonlu saç kurutma makinesinde olan ısı ve mood kademe ayarları vesilesi ile, dış etkenlerin ısısına ya da saçınızın ıslaklığına göre makineyi istediğiniz kademede çalıştırabilirsiniz. Kurutma işlemi bittikten sonra yapacağınız soğuk üfleme ile de saçınıza son şeklini verebilirsiniz. Mukavemetli ve uzun ömürlü malzemelerden imal edilen ürün, size uzun seneler kullanım olanağı sunar. Üst düzey fonksiyonları ve şık dizaynı ile kullanıcıların beğenisini kazanır.

Arzum Shiny İyonlu Saç Kurutma Makinesi

Cihaz, 2 aşamalı 3 ısı ayarlı olup, 2200 Watt elektrikle çalışmaktadır. Soğuk hava üfleme fonksiyonu ile de kurutulan saçlara son halini verir. Siz de cihazda olan difüzör başlığını kullanarak hem kurutma hem de saçınıza dolgunluk ve hacim verme avantajını elde edebilirsiniz. Ayrıca profesyonel ince form başlığıyla da saçlarınıza detay katabilirsiniz. Cihaz, 2200 Watt olan kuvvetli motoru ile saçlarınızı oldukça süratli bir halde kurutur. Bu model şık ve zarif dizaynını siyah rengi ile tamamlayan bir cihazdır.

ARZUM SAÇ KURUTMA MAKİNESİ 08 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Arzum iyonlu saç kurutma makinesi satış fiyatı: 449,00 TL

Kaynak: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 08 Haziran 2023 tarihinde saat 00:55'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.52 Türk Lirası, euro 25.17 Türk Lirası, altının gramı ise 1490 Türk Lirası değerinde.

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Samsung hayranlarının merakla beklediği Galaxy Z Flip 5 özellikleri sızdırıldı! İşte muhtemel satış fiyatı

Oyun tutkunlarına müjde! Epic Games Store'da Payday 2 ücretsiz