30 / 09 / 2024

AS Concept'te yüzde 10’dan başlayan peşinat ve 60 aya varan ödeme fırsatı!

AS Concept'te yüzde 10’dan başlayan peşinat ve 60 aya varan ödeme fırsatı!

Firma: AS Yapı

Proje: AS Concept

AS Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği, mahalle konseptiyle modern yaşam fikrini birleştiren AS Concept'te yüzde 10’dan başlayan peşinatlar ve 60 aya varan ödeme fırsatıyla satışlarına devam ediyor.




AS Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği, mahalle konseptiyle modern yaşam fikrini birleştiren AS Concept, yılın son çeyreğinde, avantajlı ödeme seçenekleriyle, ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olmaya devam ediyor.

AS Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, konut sektöründe yaşanan son hareketlilikle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: ''Son iki yıldır gayrimenkul sektöründe görülen durgunluk, hem yatırımcılar hem de geliştiriciler açısından zorlu bir sürece neden oldu.

Ancak global ekonomideki toparlanma işaretleri, özellikle Avrupa Birliği, İngiltere ve ABD' deki faiz indirimleri, Türkiye’de de faiz oranlarının düşmesi yönünde bir beklenti oluşturdu. Kamu bankalarının konut kredilerinde başlattığı faiz indirimini özel bankaların da takip etmesi, sektörde ciddi bir canlanmaya yol açtı.

Şu anda konut fiyatları, üreticilerin nakit akışına duydukları ihtiyaç nedeniyle maliyetlerin bile altına çekilmiş durumda. Bu fiyat seviyeleri, normal şartlarda sürdürülebilir değil; çünkü fiyatlar, adil değerinin %20-30 altında seyrediyor.

Talebin hızla artmasıyla beraber, bu fiyatların tekrar maliyetleri karşılayacak seviyelere ulaşması kaçınılmaz. Bu nedenle, mevcut piyasa koşulları, ev sahibi olmak isteyenler için kısa süreli fakat büyük bir fırsat sunuyor.

Önümüzdeki birkaç hafta veya ay içerisinde fiyatlarda önemli artışlar bekliyoruz. Şu anda harekete geçenler, avantajlı fiyatlardan yararlanabilir.” dedi. 

AS Concept te yüzde 10’dan başlayan peşinat ve 60 aya varan ödeme fırsatı!

LANSMAN ÖNCESİNDE HEDEFLENEN SATIŞLARA ULAŞILDI

AS Yapı’nın şu anda en çok rağbet gören projesinin  AS Concept  olduğunu belirten Haluk Sert, son günlerdeki hareketliliğin bir sonucu olarak, AS Concept’e yoğun bir ilgi olduğunu kaydetti.

Lansman öncesi ön talep döneminde hedeflenen satış rakamlarına ulaştıklarını aktararak, konut fiyatları yükselmeden önce AS Concept’te de kısa bir süre fırsatların devam edeceğini vurguladı.

Toplam 13.839 metrekare arsa üzerine inşa edilen AS Concept’te 1+1’den 4+1’e kadar farklı ihtiyaçlara yönelik 605 daire ve 21 ticari alan bulunuyor.

SOSYAL ALANLAR NELER?

Proje kapsamındaki sosyal donatılar, açık yüzme havuzu, fitness alanları, sinema odaları, etkinlik alanları ve cafe-restaurant ile diğer tüm ihtiyaçları karşılamaya yönelik ticari alanlarla bulunduğu bölgede fark yaratıyor.

AS Concept’te dairelerin Aralık 2025’te teslim edilmesi hedefleniyor.

Sancaktepe Park Evler projesinde fiyatlar 4 milyon 850 bin TL'den başlıyor! Teslimler Mart 2025'te!

Luxera Nevbahar Life projesinde 2 milyon TL peşinat ve 48 ay vade farksız ödemeyle!

Next Capital’de 0.99 faizle 72 ay vade fırsatı için son tarih 31 Ekim!

projeye sor



Geri Dön