27 / 04 / 2024

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...



Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) inşaat işleri sözleşme bildirimi hakkında açıklama yaptı. 

Asce GYO mülkiyetinde yer alan Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Küçükkızılhisar kain 9578 Ada 2 Parsel'de kayıtlı arsada yeni bir proje geliştirilmesi için düğmeye basıldı. 

47 bin 754 metrekare yüzölçümlü arsada hayata geçirilecek villa konut projesine ilişkin, yüzde 40 arsa sahibine, yüzde 60 müteahhit firmaya olacak şekilde kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. 

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

ASCE GYO YATIRIMLARINI HIZLANDIRDI

Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçtiğimiz hafta da Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde hayata geçirilecek olan yeni projesini duyurmuştu. Bu kapsamda Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi 6427 ada 2 parselde yer alan 41 bin 77,68 metrekarelik arsada villa ve konut projesi yapılacak. 

Asce GYO Gaziantep Şehitkamil projesi içinde yüzde 45 arsa sahibine yüzde 55 de müteahhit firmaya olacak şekilde kat karşılığı inşaat sözleşmesine imza atıldığı belirtildi. 

Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2010 yılında gayrimenkul sektöründe öncü ve örnek olmak amacıyla kuruldu. Şirket, kuruluşundan itibaren 2 bini aşkın konutu hayata geçirdi. Gaziantep’in yanı sıra, Türkiye genelinde projeler hayata geçirmeye ve faaliyetini bu anlayışla sürdürmeye çalışan Asce GYO, şu an  Ankara   Çankaya'da ve İstanbul Başakşehir'de inşa edilecek yeni projelerinin de çalışmalarına devam ediyor.  

Geçtiğimiz sene halka arz edilen Asce GYO, 27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde talep toplama sürecini tamamladı. “Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemiyle halka arz edilen şirket için birim fiyat 12,60 Türk Lirası olarak belirlendi. Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz büyüklüğünün 2.079 milyar Türk Lirası şeklinde olduğu açıklandı.

Referans Beylikdüzü'nde teslimler bu yılın ilk yarısında! 

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön