29 / 04 / 2024

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE GYO, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçireceği yeni projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...



ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

ASCE GYO, şirket mülkiyetinde bulunan, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi 6427 ada 2 parselde yer alan arsada yeni bir villa ve konut projesi hayata geçirecek. 

41 bin 77,68 metrekarelik arazide yapılacak yeni proje için, yüzde 45 arsa sahibine yüzde 55 de müteahhit firmaya olacak şekilde kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. 

ASCE GYO dan Gaziantep e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, sektörde öncü ve örnek olmak amacıyla 2010'da kuruldu. Şirket, kuruluşundan itibaren 2 binden fazla konut hayata geçirdi. Gaziantep’in yanı sıra, ülke genelinde projeler geliştirmeye ve faaliyetini bu anlayışla sürdürme çabasında olan şirket, şu an  Ankara  Çankaya'da ve İstanbul Başakşehir'deki yeni projelerinin çalışmalarını da sürdürüyor. 

Ayrıca ASCE GYO, Gaziantep Küçük Kızılhisar Mahallesinde 81 bin 980 metrekarelik iki arsa üzerinde villa projesi çalışmalarına da devam ediyor. Bu projenin de kısa sürede tamamlanması planlanıyor. 

ASCE GYO, geçtiğimiz yılın ortasında halka arz edildi. 27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde talep toplama sürecini tamamlayan şirketin payları “Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemiyle halka arz edildi. Halka arzda birim fiyat 12,60 Türk Lirası olurken, halka arz büyüklüğü 2.079 milyar Türk Lirası olarak açıklandı. 

ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu Abdulkadir Konukoğlu, konuya ilişkin açıklamasında "Yüzde 25,04 halka açıklık oranımızla şeffaf, kurumsal, yatırımcılarına değer katan bir marka şeklinde güçlü adımlarla ilerleyeceğiz. Güçlü gayrimenkul portföyümüzle arsa yatırımlarını değerlendirirken geçmişten bugüne güvenle özdeşleşmiş olan imzamızı konut alanına da taşıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!


Geri Dön