29 / 04 / 2024

Aseltech Mühendislik Elektrik Proje Taahhüt İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aseltech Mühendislik Elektrik Proje Taahhüt İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aseltech Mühendislik Elektrik Proje Taahhüt İnşaat Turizm Limited Şirketi, Kadir Ayekin, Selami Aydın tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.



Aseltech Mühendislik Elektrik Proje Taahhüt İnşaat Turizm Limited Şirketi, Kadir Ayekin, Selami Aydın tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Aseltech Mühendislik Elektrik Proje Taahhüt İnşaat Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirket her türlü elektrik enerjisinin dağıtımı,iletilmesi ve son kullanıcıya ulaştırılması konusunda mühendislik, proje  ve kontrol hizmeti verebilir. Bu mühendislik proje  ve kontrol hizmetlerini yurtiçinden ve yurt dışından başka firmalardan da temin edebilir. 2- Şirket her türlü Proje ve taahhüt işlerine girip bu işleri sonuçlandırabilir. Yurtiçinden ve yurt dışından başka firmalardan temin edebilir. 3-Şirket her türlü inşaat işine girip bu işleri sonuçlandırabilir. 4- Şirket her türlü elektrik,elektronik malzemelerinin toptan ve perakende satışını yapar ithalat ve ihracatını gerçekleştirir. 5- Şirket her türlü turizm faaliyetinde bulunur. 6- Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için yurt içinde ve yurt dışında her türlü kamu ve özel sektör ihalelerine katılabilir                                                                         konusu ve konusu dışındaki şirketlere ortak olabilir. 7- Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için her türlü motorlu ve motorsuz taşıtları bünyesine katabilir 8- Şirket Her türlü finans kuruluşlarından kredi,teminat mektubu çek gibi finansman araçlarını temin edebilir. 



Geri Dön