Kent Haberleri

Asgari ücret 13 bin 200 lira! Bomba dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den ''helal olsun'' açıklaması!

Yapmış olduğu bomba dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu sefer asgari ücret yorumu geldi.  Asgari ücret için 13 bin 200 lira talep edilmesine karşılık ''helal olsun'' diyerek yanıt verdi.  Kendi twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Geçer, DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nun asgari ücret için 13 bin 200 liralık talebine ''helal olsun'' diyerek yanıt verdi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı bomba gibi dolar yorumlarının ardından şimdi de asgari ücret ile ilgili bir paylaşım yaptı. Kendi twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Geçer, DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nun asgari ücret için 13 bin 200 liralık talebine ''helal olsun'' diyerek yanıt verdi. 


 

ASGARİ ÜCRET 13 BİN 200: HELAL OLSUN!

Milyonlarca kişi asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Yeni yılkla beraber asgari ücretin kaç liraya yükseleceği merak konusu olurken ekonomzitlerden ve kurumlardan yorum ve talepler gelmeye başladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, asgari ücret ile ilgili son dakika paylaşımı yaptı. Kendi şahsi twitter  hesabı üzerinden DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nun asgari ücret talebi ile ilgili yorumda bulunan Geçer'den son dakika yorumu geldi.

Selçuk Geçer; ''DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu: 2023 İÇİN ASGARİ ÜCRET TALEBİMİZ 13 BİN 200 LİRA. HELAL OLSUN DİSK HELAL OLSUN  ArzuCerkezoglu  !!! HAK BÖYLE ARANIR...'' ifadelerini kullandı.

SELÇUK GEÇER'DEN ASGARİ ÜCRET TAHMİNİ!

Geçtiğimiz günlerde Selçuk Geçer, bir paylaşımda bulunarak asgari ücret için net rakam vermişti. Geçer, asgari ücretin 11 bin lira olacağını söyleyerek vatandaşları şoka uğrattı.  Geçer öyle bir rakam verdi ki vatandaşlar gördükleri rakam karşısında  şaşkına döndü. Geçer; '' Eğer asgari ücret 11 bin  lira olursa 591 dolara eşit olacak.''diyerek asgari ücret için beklentisini açıkladı. 

Temmuz ayında 5 bin 500 liraya yükseltilen asgari ücretin Aralık ayında toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ne kadar arttıracağı merak ediliyor.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin de "Asgari ücrete aralık ayında toplumu enflasyon karşısındaki tahribattan koruyacak en kapsamlı müdahaleyi yapacağız" dedi.