02 / 05 / 2024

Asgari ücret 17 bin 2 TL oldu, herkes bu soruyu sordu: 2 TL’ye ne yapılır? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler!

Asgari ücret 17 bin 2 TL oldu, herkes bu soruyu sordu: 2 TL’ye ne yapılır? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler!

Milyonlarca çalışan tarafından merakla beklenen asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Asgari ücretin açıklanmasından sonra herkes aynı soruyu sordu: 2TL’ye ne yapılabilir? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler...



Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Asgari ücretin açıklanmasının ardından herkes aynı soruyu sordu: 2TL’ye ne yapılabilir? 

Borsa Doktoru resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/borsadoktorucom üzerinden yaptığı paylaşımda İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketleri açıkladı. İşte Borsa Doktoru'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Borsa Doktoru'nun paylaşımı şu şekilde:

17.002 ₺ asgari ücret açıklandı ve “2TL’ye ne yapılabilir?” sorusu sosyal medyada gündem oldu. 2₺’ye her ay 1 adet lot alabilirsiniz. İşte borsada 1 lotu 2₺’nin altında olan şirketler:

-#adese 1.80₺
-#akfgy 1.73₺
-#katmr 1.79₺
-#ihlas 0.96₺
-#ihlgm 1.26₺
-#ihgzt 1.17₺
-#hdfgs 1.70₺
-#vkgyo 1.69₺

Borsa Doktoru'nun paylaşımına yorumlar da gecikmedi. Brownjob'ın söz konusu paylaşıma yaptığı yorum şu şekilde:

"Bu tür şirketler ülke ekonomisine büyük zarar veriyor. Güven olayını parçalıyor net. "

 

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Kiralar neden inanılmaz yükseldi?

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön