Kent Haberleri

Asgari ücret hesaplamalarında 7 şiddetinde deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı tek tek hesaplandı! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı tek tek hesaplandı! Hemen siz de bu rakamlara bir göz atın...2022 yılının sonuna yaklaşılırken pek çok kişi de asgari ücret ile ilgili araştırmalar yapıyor

1 Ocak 2023 yaklaşırken, milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret zammı için de hesaplama işlemleri başladı. 2022 yılının sonuna yaklaşılırken pek çok kişi de asgari ücret ile ilgili araştırmalar yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Recep Tayyip Erdoğan ve  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in aktardıkları ile değerlendirilen yeni asgari ücret tespit komisyonu toplantısı ardından netlik kazanmış olacak.

Asgari ücret hesaplamalarında 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı tek tek hesaplandı! Hemen siz de bu rakamlara bir göz atın...

ASGARİ ÜCRET TOPLANTI TARİHİ AÇIKLANDI

Sabah gazetesinin aktardığı detaylara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında gerçekleştirilecek olan asgari ücret görüşmeleri için toplantı tarihleri de duyuruldu.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Aralık'ta üç defa toplanacak olan Asgari Ücret Belirleme Komisyonu önce Bakanlık, sonra işçi ve işveren temsilcilerinin ev sahipliğiyle bir araya gelecek.

Yine verilen bilgiye göre asgari ücret tespit komisyonu, 7-8-9 Aralık 2022 tarihlerinde toplanarak ücreti belirleyecek. Belirlenen asgari ücreti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyuracak.

EN ÖNEMLİSİ ASGARİ ÜCRETİN BELİRLENMESİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada inşallah önümüzdeki ay ve yeni yıl, bunların arka arkaya açıklandığı aylar olacağını ve buralardaki ücret politikalarının da ne durumdaysa bunları da yine açıklayacağız. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunlardan en önemlisinin asgari ücretin yeniden tespiti çalışması olduğunu söyledi.

ASGARİ ÜCRETE ZAM 2023 ZAMMI TEK TEK HESAPLANDI

Yine verilen detaylara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, daha önce yaptığı asgari ücret zammı açıklamalarında enflasyona dikkat çekmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da asgari ücret zammının daha önce görülmemiş bir biçimde yapılacağını söylemişti.

ASGARİ ÜCRET 2023 ZAMMI KAÇ TL OLACAK?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret ile ilgili yeni bir açıklama daha yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammının enflasyondaki tahribatı ortadan kaldıracağını dile getirmişti.

Bakan Vedat Bilgin yaptığı açıklamada Aralık'ta yapılacak zam ile enflasyonun vatandaşlarımız üzerinde yarattığı tahribatı ortadan kaldıracaklarını söyledi. Vedat Bilgin, en kapsamlı müdahaleyi yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Asgari ücret hesaplamalarında 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı tek tek hesaplandı! Hemen siz de bu rakamlara bir göz atın...

ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Asgari Ücret Tespit Komisyonu aralık ayı boyunca görüşmelerine devam edecek. Daha sonra ortaya çıkan rakam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını vererek Aralık ayı sonunda, asgari ücret zammını açıklayacak.

TEMMUZ ZAMMIYLA 5 BİN 500 TL'YE YÜKSELTTİ!

Yine verilen detaylara göre, asgari ücret Temmuz zammı sonrası brüt 6.471 Türk Lirası, net olarak da 5.500 Türk Lirası'na çıkmıştı.

Asgari ücret hesaplamalarında 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı tek tek hesaplandı! Hemen siz de bu rakamlara bir göz atın...

Mynet de son dakika olarak aktardığıa haberde asgari ücret zammı ile ilgili ortaya çıkan iki rakamı paylaştı. Eğer milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücrete yüzde 40'lık bir zam gelirse asgari ücret 5 bin 500 liradan, 7 bin 700 liraya çıkacak.. Eğer asgari ücrete yüzde 50'lik bir zam gelirse de 8 bin 250 TL'ye çıkacak.

Pek çok kişinin gündeminde olan asgari ücret ile ilgili beklentiler de refah payı ile beraber asgari ücretin 8 bin Türk Lirası'nın altında olmayacağı belirtiliyor. 

8 BİN TÜRK LİRASI'NIN ÜZERİNDE Mİ OLACAK?

2022 yılının Temmuz ayında verilen ara zamdan sonra net asgari ücret 5 bin 500 lirasına çıkmıştı. Yeni yılın asgari ücret Ocak zammında son 6 aylık enflasyon oranı belirleyici olacak. Ayrıca aktarılan detaylara göre, asgari ücret ile ilgili olarak gerçekleştirilen tahminler de yüzde 40-50 aralığında olması şeklinde. Yine aktarılan detaylara göre, kulislerde de yeni asgari ücretin refah payı ile birlikte 8 bin Türk Lirası'nın altında olmayacağı belirtiliyor.

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşı duyanların ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir bakın!

Asgari ücret zammında ilk toplantı tarihi açıklandı! İşte masada konuşulacak rakamlar!

Gram altın haftaya bu rakama gelecek! Altının Efendisi açıkladı, rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın