Kent Haberleri

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Aralık ayında ilk görüşmeler resmen başlayacak

Yeni asgari ücret ücret için heyecanlı bekleyiş hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Aralık ayında ilk görüşmeler resmen başlayacak. Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişi enflasyonun artığı dönemde yüksek bir oran beklentisi içerisine girdi.

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

ASGARİ ÜCRET ZAM ORANI AÇIKLANDI MI?

Milliyet'te yer alan habere göre, konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Vergi Uzmanı Muhammet Bayram asgari ücrette enflasyonun baz alınarak artış yapılmadığını ve asgari ücrete komisyonun karar verdiğini söyledi. 

Vergi Uzmanı Muhammet Bayram yaptığı açıklamada özel bir süreçten geçildiği için burada en az enflasyon kadar arış yapılacağını öngördüğünü söyledi. Muhammet Bayram ayrıca burada tabi bir önceki dönem enflasyon yüzde 42 iken yüzde 30 artış yapıldığını ve asgari ücretlinin yüzde 12'lik almadığı enflasyon tutarı olduğunu söyledi. 

ASGARİ ÜCRET İŞTE EN AZ BU KADAR OLACAK

Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, bununla beraber de en az yüzde 25 ikinci altı ayın enflasyonun göz önünde bulundurulduğunda söz konusu bu tutarın yüzde 40'lara geldiğini dile getirerek 5 bin 500 TL üzerinden yüzde 40'lık artış yapılırsa en az 7 bin 700 seviyesine geleceğini kaydetti. 

Yaptığı açıklamada açlık sınırı ve enflasyonist ortamın getirmiş olduğu aksaklıkların giderilmesi adına asgari ücretin en az 8 bin TL olacağını öngördüğünü söyleyen Vergi Uzmanı Muhammet Bayram,  çeşitli yorumcuların ve ekonomistlerin bahsetmiş olduğu 9 bin 500, 10 bin tutarındaki asgari ücretler gerçeği yansıtmadığını da sözlerine ekledi. 

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekli maaşı hesaplamaları tepetaklak oldu! 1 Ocak 2023 emekli  maaşını öğrenmek isteyenler hemen bakın!

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Bunu yapmayan yandı!