Kent Haberleri

Asgari ücret hesaplamalarında resmen deprem! Kulislerdeki rakamı görenler şaştı kaldı! Hemen bu rakama göz atın!

Yeni yılın yaklaşmasıyla asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı da merak ediliyor ve araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında resmen deprem yaşanıyor. Kulislerdeki rakamı görenler şaştı kaldı! Hemen bu rakama göz atın...Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği rakam için hesaplamalar peş peşe yapılıyor

Emekli ve çalışanları enflasyona ezdirmemek amacıyla çalışmalara başlayan hükümet, yüzde 5 ila 10 arası refah payı verilmesini de gündeme aldı. Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği rakam için hesaplamalar peş peşe yapılıyor. 

Asgari ücret hesaplamalarında resmen deprem yaşanıyor. Kulislerdeki rakamı görenler şaştı kaldı! Hemen bu rakama göz atın...

Sabah'tan Zübeyde Yalçın'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekliler ile çalışanların ekonomik durumlarının düzeltilmesi ve enflasyona ezdirilmemeleri yönündeki talimatları sonucunda hükümet çalışmalarına hız verdi.

EMEKLİ VE MEMURA REFAH PAYI MÜJDESİ


Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekli ve memurlara yılbaşında yüzde 5 ila 10 arasında refah payı verilmesi, 3 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşının da artırılması gündeme geldi. Verilen bilgiye göre, refah payı, çalışanların aldıkları maaşlarından enflasyon oranı düşüldükten sonra, gerçekleştirilen artıştan hesaplanarak ödenen tutara deniyor. Böylelikle memur, emekli ve işçi, refah payı ile olası kur ve fiyat gibi durumlardan korunmuş oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta milletvekilleri ile toplantı gerçekleştirdi. Verilen detaylara göre, milletvekilleri, vatandaşların ücretlerde enflasyon artı refah payı verilmesi, en düşük emekli maaşı ile emeklilerin bayram ikramiyelerinin yükseltilmesi yönünde beklentileri olduğunu iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini her zaman söylediğini, bu yönde çalışmaların yapıldığını anımsattı.

Gerçekleştirilen toplantıda önemli açıklamalar yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin dar gelirlilere enflasyonun üzerinde bir artış verilmesi için hazırlık yaptıklarını kaydederek, önümüzdeki dönemde refah payının kaç puan olacağının da netleşmiş olacağını söyledi.

Kulislerde, emekli ve memurlara yılbaşında refah payı verileceği ve bunun yüzde 5 ila 10 arasında bir rakam alacağı belirtiliyor. 

TOKİ İlk Evim kura çekilişi yarın resmen başlıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

12 ay boyunca tam tamına 1.250 lira alacaksınız! Hesaplara peş peşe yatıyor! Sakın kaçırmayın!

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen ipleri kopardı! Duyanların ağzı açık kaldı!