29 / 06 / 2024

Asgari ücret zammında son dakika! Hükümet resmen açıkladı!

Asgari ücret zammında son dakika! Hükümet resmen açıkladı!

Milyonlarca asgari ücretli çalışan Temmuz ayını bekliyordu. Asgari ücrete zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, hükümetten son dakika açıklaması geldi. Peki asgari ücrete temmuzda zam gelecek mi?



Temmuz ayındaki maaş zammı tartışmalarıyla birlikte asgari ücrete ara zam beklentisi de devam ediyordu. Milyonlarca asgari ücretlinin ve siyasetin gündeminde asgari ücrete ara zam yer alıken, Temmuz ayında 6 aylık enflasyon oranına göre yapılacak memur ve emekli maaşlarındaki artış asgari ücrete ara zam tartışmalarını da gündemde tutuyordu. Milyonlarca çalışan 'asgari ücrete zam gelecek mi?' sorusuna hükümetten son dakika açıklaması geldi.  Gazeteci Cem Küçük sosyal medya hesabı X'ten asgari ücreti zammıyla ilgili gelişmeleri duyurdu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Cem Küçük @cemkucuk55
AK Parti asgari ücrete zam iddialarına son noktayı koydu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: “Asıl mücadelemiz enflasyonu düşürme noktasında. Temmuz ayında asgari ücretle ilgili bir sürecin olmayacağını söyleyebilirim.”

Asgari ücrete yüzde 15 zam: Kulis rakamlarına göre Temmuz'da asgari ücret 19 bin 552 TL olacak!

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? Çalışanlar aman dikkat!

Geri Dön